Porsche Cayenne és motor ütközött Pesten, a szentkirályi elágazásnál két autó karambolja miatt van útzár. A BalesetInfó hírfolyamunkat folyamatosan frissítjük!

Két autó ütközött Kiskunhalason kora este

2020.10.20 19:13 Egymásba rohant két személygépkocsi Kiskunhalason a Kmeth Sándor utca és a Székely utca kereszteződésében. A Halasinfo értesülései (https://halasinfo.hu/sulyos-baleset-a-szekely-utca-es-a-kmeth-sandor-utca-keresztezodesben/) szerint egy Opel személyautó a városközpont felől tartott a Bajcsy-Zsilinszky utca irányába. Amikor a Kmeth Sándor utcai kereszteződéshez ért, nem adta meg az elsőbbséget a védett úton haladó Citroen személyautónak és összeütköztek. A vétlen autóban egyedül utazó 40 éves kiskunhalasi nő megsérült, őt a mentők kórházba szállították. A balesetet okozó fiatalember és a vele utazó három év körüli kisfiú karcolás nélkül megúszták a balesetet. A fiatalember a helyszínen elismerte, hogy hibázott. A helyszínelés idejére a kereszteződést lezárták. A baleset körülményeit a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság munkatársai vizsgálják.

Személyautó égett Szendehely térségében

2020.10.20. 18:31 Teljes terjedelmében égett egy személyautó kedd késő délután Nógrád megyében, a 2-es főút szendehelyi szakaszán. A tűzhöz a rétsági katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik két vízsugárral oltották el a lángokat, majd megkezdték a jármű visszahűtését és átvizsgálását.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Fotó: Traffipax a Nógrádi utakon Facebook-csoport

44-es főúton a szentkirályi elágazásnál teljes útzár van

2020.10.20. 18:28 Összeütközött két személyautó kedd késő délután Bács-Kiskun megyében, a Szentkirály és Kecskemét közötti úton, Szentkirály közelében, a lakitelki kereszteződésben. A balesethez a tiszakécskei önkormányzati tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket.

Motor elé kanyarodott egy Porsche a 10. kerületben

2002.10.20. 18:15 Cagiva motor elé kanyarodott egy Porsche Cayenne a Vajda Péter utcán, a Ferencváros sporttelepénél. A Porsche a Könyves Kálmán körút felől érkezett, amikor a szemből érkező motoros elé hajtott. A motorosnak eltört a csuklója, őt a mentők kórházba szállították. Nincs útzár, a helyszínelésnek lassan vége van.

Körmendnél szalagkorlátnak hajtott egy autó

2020.10.20. 18:06 Szalagkorlátnak ütközött egy gépkocsi kedd késő délután Vas megyében, a 86-os főút Körmend és Egyházasrádóc közötti szakaszán. A balesethez Körmendről riasztották a hivatásos tűzoltókat, akik áramtalanították a járművet.

Árokba borult egy autó Miskolc határában

2020.10.20. 17:47 Árokba sodródott egy személyautó kedd késő délután Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, a 3-as főút Miskolc és Felsőzsolca közötti szakaszán. A balesethez a megyeszékhely hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik áramtalanították a járművet.

Erdőtelek és Tenk között traktorral ütközött egy személyautó

2020.10.20. 16:36 Traktor és kisteherautó ütközött össze a Heves megyei Erdőtelek és Tenk között, a 3208-as úton. A hevesi hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járműveket. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. Az érintett útszakaszt a mentés idejére lezárták.

Mentőhelikopter szállította kórházba az elgázolt bicajost Csongrádon

2020.10.20 16:20 Mentőhelikopter szállította el az elektromos kerékpárral közlekedő asszonyt, akit egy autó ütött el Csongrádon. A Delmagyar.hu információi szerint a Szegedi úton haladt elektromos kerékpárjával a középkorú nő, amikor a szemből érkező autó – balra kanyarodás közben – elütötte. Az asszony az úttestre zuhant, a mentőhelikopter súlyos sérülésekkel szállította kórházba. A gépkocsiban egyedül utazó férfi nem sérült meg. A helyszínelés idején félpályás útzár volt érvényben.

Fotó: Délmagyar.hu / Donka Ferenc

Két autó csattant a Belvárosban

2020.10.20 15:50 Két autó ütközött a 6. kerületi Izabella utcában a Szondi utcánál, a csattanás következtében az egyik jármű a járdára sodródott és egy ház sarkának csapódott. Szerencsére személyi sérülés nem történt, de a 73-as trolibuszok terelve közlekednek jelenleg.
Frissítés: a trolik újra az eredeti útvonalukon járnak.

Kisbusz és személyautó rohant egymásba Balassagyarmaton

2020.10.20. 14:49 Személyautó ütközött kisbusszal Balassagyarmaton, a Veres Pálné utcában, a Patvarci utca találkozásának közelében. A balesethez a város hivatásos tűzoltóit riasztották. A helyszínre a mentők is kiérkeztek.

Győrújbarát és Tényő között árokba csúszott egy autó

2020.10.20. 14:34 Lesodródott az úttestről és az út menti árokba hajtott egy személyautó kedd délután Győr-Moson-Sopron megyében, a Győrújbarát és Tényő közötti úton, Győrújbarát közelében. A balesetet szenvedett jármű műszaki mentéséhez a győri hivatásos tűzoltókat riasztották a helyszínre.

Frontális ütközés Nagykállóban

2020.10.20 12:27 Egymással szemben haladt egy VW Polo és egy Ford típusú személygépkocsi a Mártírok útján. A nagyon keskeny útszakaszon, ahol előzési tilalom és sebességkorlátozás van érvényben, összeütköztek. A baleset helyszínéről a Szon.hu információi szerint három személyt vitt kórházba a mentő. A rendőrség teljes útzár mellett vizsgálta, melyik járművezető hibázhatott.

Két autó ütközött Törökbálint belterületén

2020:10.20. 12:27 Közlekedési baleset történt Törökbálinton, a Kazinczy Ferenc utca és az Ady Endre utca kereszteződésében. Az Ady utcán érkező személyautó sofőrje nem adott elsőbbséget a Kazinczy utcán közlekedő másik személyautónak. Személyi sérülés nem történt, viszont a 88-as, a 88A és a 173-as buszok mintegy másfél órán keresztül terelve közlekedtek.

Személygépkocsik ütköztek Zalaegerszegen, a Göcseji úton

2020.10.20. 08:16 Összeütközött két személyautó kedd kora délelőtt Zalaegerszegen, a Göcseji út és az Ady Endre utca kereszteződésében. A balesethez a megyeszékhely hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket.

Két autó karambolozott Balatonbogláron

2020.10.20. 08:03 Összeütközött két személyautó Balatonbogláron, a Klapka utcában. A balesethez riasztott balatonboglári önkormányzati tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket. A helyszínen forgalomkorlátozásra kell számítani.

Szorgalmatos és Tiszalök között autók ütköztek

2020.10.20. 07:11 Összeütközött két személyautó Szorgalmatoson, a Sugár utcában. A balesethez a tiszavasvári önkormányzati tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket. A munkálatok idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

A 86-os főúton Szombathely mellett Suzuki kanyarodott kisteherautó elé

2020.10.20. 07:09 Összeütközött egy személyautó és egy kistehergépkocsi a 86-os főút 71-es kilométerszelvényénél, Szombathely-Petőfitelep térségében. A balesethez műszaki mentés céljából a szombathelyi hivatásos tűzoltók vonultak ki. Mentők is érkeztek a helyszínre, ahol félpályán halad a forgalom. A 112Press helyszíni információi szerint a Suzukiban ketten megsérültek, illetve a jármű szélvédője, ablakai és tükre is párás volt, így próbált eljutni vele a sofőr a céljáig.

Fotó: 112Press.hu

Dobozos furgon és személyautó ütközött a Soroksári úton

2020.10.20. 07:02 Korán reggel a 9. kerületi Soroksári úton a Kvassay Jenő úti csomópontban dobozos furgonnal ütközött egy személyautó. Személyi sérülésről nem tudunk, bár mentő is volt a helyszínen, a baleset nagy torlódást okozott minden irányban, amely még most is tart.

Autószállító tréler karambolozott hajnalban az M5-ösön

2020.10.20. 05:51 Összeütközött egy autószállító tréler és egy kisteherautó az M5-ös autópálya 91-es és 92-es kilométerszelvénye között, Kecskemét térségében. A baleset következtében az utánfutó az árokba borult. A műszaki mentési munkálatokat a kecskeméti hivatásos tűzoltók végzik a helyszínen. Az érintett útszakaszon egy sávon halad a forgalom.

Fotó: Cs3.hu / Donka Ferenc

Kiemelt fotó: Gombkötő Krisztián