Súlyos, életveszélyes állapotban szállították kórházba azt a fiatalembert, akit múlt hétfőn elgázolt a vonat Bicskénél. A sérült túlélte a balesetet, azonban az egyik karját amputálni kellett.

Gázolt a vonat Bicskénél

December 12-én este Bicske alsónál egy vonat elütött egy embert. A helyszínelés miatt Herceghalom és Bicske között sokáig állt a forgalom, a vonatok várakozásra kényszerültek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Túlélte a balesetet

A családtól származó információk szerint túlélte a Bicske alsó vasútállomás közelében bekövetkezett vonatbalesetet annak áldozata – írja a 2060blog.hu.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Leszállították a vonatról

A korábban az egyik vonatról leszállított fiatalembert valószínűleg a nyílt pályaszakaszon kaphatta el egy arra haladó vonat, aminek következtében fej- és végtagsérüléseket szenvedett.  

Amputálták a kezét

A kórházban azonnali életmentő koponyaműtéten esett át és sajnos egyik karját vállból amputálni kellett. A továbbiakban családja gondoskodik ellátásáról.

Gázolás Szabolcsban

Szeptemberben az egész országot megrázta, amikor egy 11 éves kislány, szándékosan lépett a vonat elé Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. A mozdonyvezető már nem tudott megállni és elütötte. A kislány túlélte a gázolást, súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

20-30 métert tolta a vonat

A vonat vezetője időben meglátta a kislányt, dudált és vészfékezett, de sajnos a vonatot már nem tudta megállítani. A kislány testét 20-30 méteren keresztül tolta maga előtt a vonat, mire meg tudott állni.

Hosszú ideig kórházban volt

A 11 éves gyermek életéért a helyszínen órákig küzdöttek, majd mentőhelikopter vitte kórházba. Több életmentő műtétet végeztek a kislányon, napokig mélyaltatásan tartották. Több hónapos kezelés után hagyhatta el a kórházat.

A nagyszülők nevelik

A kislányt kezdetektől fogva a nagyszülők nevelik. Édesanyja Kisvárdán él, családi okok miatt gyermekei a nagyszülőknél kaptak biztonságos családi létet. A nagymama, ahogy a helyiek elmondták, erőn felül neveli a gyerekeket.

Biztos be volt dugva a füle

„Sajnos a gyerekekre jellemző, hogy bántják a másikat, ezzel tisztában vagyok, de mégis úgy gondolom, az nem lehet elég ok arra, hogy egy 11 éves, jó körülmények között élő kislány a vonat elé lépjen. Amikor a gázolásról értesültem, először arra gondoltam, biztos csak be volt dugva a füle, mert zenét hallgatott, de aztán rájöttem: a telefonja itthon maradt” – mondta a baleset után a nagypapa. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció