Különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel vádolják a csorvási, 42 éves V. G.-t, aki megölte saját anyját, mert nem hagyott neki elegendő önállóságot. A 61 éves nő mindig azt sulykolta, hogy a nők csak a pénzt viszik, ezért inkább biztosítja neki ő maga a szexuális szükségleteket, így minden pénz a családban marad.

Anyjával élt

A 42 éves férfi együtt élt édesanyjával Békés megye egyik településén. Bár szeretett volna külön költözni, ezt az anya nem hagyta neki. Az asszony túlzottan ragaszkodott fiához, szinte kisajátította, és irányította életét, amit a fia egyre rosszabbul viselt.

Egy telefonszámot kért anyjától

2020 júliusának egyik reggelén, mikor az édesanya a számítógép előtt ült éppen, a fiú szerette volna elkérni albérlőik telefonszámát. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Megütötte anyját

A nő kissé megorrolt a fiára, hogy miért nem tud várni, de egy cetlire felírta a számokat, a férfi szerint viszont flegma megjegyzéseket tett. A férfi erre dühbe gurult és megütötte az anyját.

Elásta a holttestet

Az asszony az ütéstől a földre esett. De ez sem volt elég, a férfi magához vett egy disznóölő kést, és halálra szúrta vele a nőt. Ezután a holttestet az udvaron elásta.

Reggeli után feladta magát a rendőrségen

A szörnyű tett után, bement a házba, megreggelizett és még egy banki ügyet is elintézett. majd rájött, hogy semmiképp se tudja megúszni a gyilkosságot, így feladta magát a rendőrségen.

V.G. őrizetben a rendőrségen

Forrás: police.hu

Nem tartották a kapcsolatot senkivel

A gyilkosság után megszólaltak az ügyben a csorvásiak is. Mint elmondták, a férfi és az édesanyja zárkózottak voltak, szinte csak köszöntek a helybélieknek.

Vérfertőző kapcsolatban éltek

A szomszédok szerint nem volt előjele a tragédiának. A településen hamar elindultak a pletykák. A gyilkos férfi egyik korábbi munkatársa azt mondta, anya és fia nemi életet éltek.

„A nők csak viszik a pénzt”

Az anya szerint ugyanis „a nők csak viszik a pénzt”, és inkább ő maga elégíti ki fia nemi vágyait, de legalább a vagyon házon belül marad. Sokak szerint ez vezetett a tragédiához.

Életfogytiglant kaphat

A Gyulai Törvényszéken kezdődik meg a férfi tárgyalása, akit különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel vádolnak. V.G akár életfogytiglan tartó büntetést is kiszabhatnak a gyilkossal szemben. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: helyszínelés a gyilkosság után – Forrás: police.hu