Elképesztő dolog derült ki a csorvási gyilkosságról. A legfrissebb információk szerint szexuális kapcsolat is lehetett anya és fia között.

Ahogy azt az elsők között itt a KÉKFÉNY.com hírportálon megírtuk miután megölte és elásta édesanyját, megreggelizett és elintézett egy banki ügyet a 42 éves csorvási férfi.

Most megszólaltak az ügyben a helyiek is. Mint elmondták, a férfi és az édesanyja zárkózottak voltak, szinte csak köszöntek a helybélieknek.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A szomszédok szerint nem volt előjele a tragédiának. A településen hamar elindultak a pletykák. A gyilkos férfi egyik korábbi munkatársa név nélkül elárulta a TV2 Tényeknek: anya és fia nemi életet éltek.

Azt mondta neki az édesanyja, hogy nem kell neki nő, mert az csak viszi a pénzt, ő biztosítja neki a nemi életet, és akkor a vagyon, a pénz megmarad – nyilatkozta a férfi egykori kollégája.

A helyiek szerint ez állhat a gyilkosság mögött is, ugyanis a férfi anyja erőltethette azt, hogy szexuális kapcsolat legyen közöttük. A férfi csütörtök délután feladta magát a rendőrségen, majd elrendelték a letartóztatását is.

Fotók: a rendőrség felvételei