Majdnem elájult az asszony, amikor visszakapta a telefonját és meglátta a galériában a képeket. Visszament a budaörsi kapitányságra, ahol szóvá tette az esetet. Most a helyi rendőrkapitány vizsgálja a kínos ügyet.

Magát fotózta a mosdóban

Vizsgálat indult a budaörsi rendőrségen, miután egy lefoglalt mobiltelefonnal fotókat készített magáról egy rendőr a mosdóban. A mobilt átvette a tulajdonosa, majd visszament a rendőrségre, miután a galériájában rábukkant a fényképekre. Az ügyben parancsnoki kivizsgálás indult – írja az IndexA Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Eltűnt mobiltelefon

budaörsi rendőrségre múlt héten érkezett a bejelentés, hogy egy fiatal nőnek ellopták a mobiltelefonját egy bevásárlóközpontban. Mint utólag kiderült, a mobilt teljesen véletlenül tette el egy idős asszony, mert a készülék pont olyan volt, mint a sajátja.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Véletlenül eltette

A rendőrség hamar előkerítette az eszközt, az idős asszony pedig sűrű elnézést kérve bevitte a telefont a budaörsi kapitányságra. Az ügyben nem indult eljárás, mivel valóban véletlen műve volt, hogy hozzákerült a mobil. 

Botrányos képek

Úgy tűnik, a mobil másodszor is rossz kezekbe került, mert egy ott dolgozó rendőr magával vitte a kapitányság mosdójába és nyilvános képernyőt nem tűrő fotókat készített magáról.

Visszakapta a tulaj

A telefont ezután visszatette az átvevőnyilatkozat mellé, a tulajdonosa pedig hamarosan megérkezett, hogy mit sem sejtve átvegye a készüléket.

Majdnem kiesett a kezéből

A papírokat aláírta, megköszönte, majd távozott, ám a galériát böngészve majdnem kiesett a készülék a kezéből, amikor meglátta a rendőr magáról készített fotóit. A nő visszament a rendőrségre, számonkérte az ott dolgozókat, és feljelentést tett. 

A rendőrkapitány vizsgálja az ügyet

A portál kérdéseire Szabóné Berki Bianka rendőrszázados, megbízott osztályvezető-helyettes szóvivő röviden annyit reagált, hogy „a kérdezett esettel kapcsolatban parancsnoki kivizsgálás van folyamatban”. Vagyis a budaörsi kapitánynak kell kiderítenie mi történt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ezeket se hagyd ki!

Kiemelt kép: illusztráció