Több mint egy hónap is eltelt azóta, hogy egy felsőlajosi erdőben megtalálták Kiss Éva Mariannát, akit volt élettársa ásott el karácsony előtt. A karcagi édesanya temetése óta Éva minden nap kijár lánya sírjához, de van, hogy az anya gyermekeit is magával viszi, így történt ez Valentin-napon is.

Megfojtották a nőt

Január végén vettek végső búcsút a 24 éves Kiss Éva Mariannáttól, akit december 22-én gyilkolt meg a volt élettársa. B. Attila karácsony előtt azért találkozott Karcagon a nővel, hogy a gyermekük láthassa az édesanyját, azonban a férfi összeveszett a nővel és a vita hevében megfojtotta őt. Az első hírek még arról szóltak, B. Attila a gyilkosságot követően elsüllyesztette a holttestet a Duna vízében, de mint kiderült, B. Attila a földbe ásta el volt élettársát. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Karcagon történt a gyilkosság

Megromlott a kapcsolatuk

Az ügyészség korábban azt írta, főleg féltékenységi okok miatt 2020 végére az élettársi kapcsolatuk teljesen megromlott. Emiatt a férfi december 6-án a kisfiával el is költözött a nőtől, egyenes haza a szüleihez.

December 22-én visszamentek Karcagra

B. Attila december 22-én visszalátogatott volt élettársához, Karcagra, azért, hogy a gyerekük találkozhasson az édesanyjával. Ugyanakkor a páros ezúttal sem bírta ki veszekedés nélkül, a vita hevében pedig a férfi megfojtotta Mariannát. Ezt követően a csomagtartójába helyezte a nő holttestét, majd visszautazott a lakhelyére, Felsőlajosra, ahol egy erdőben elásta az anya holttestét.

Női ruhadarabok vezettek el a holttesthez

A december 22-i eltűnést követően a rendőrök a nő lakhelyén, Karcagon kezdtek keresésbe, azonban hamar fordulatot vett az ügy, mivel egy felsőlajosi erdőben megtalálták a nő ruhadarabjait, amelyeket a gyilkosság napján is viselt. Mint kiderült, a ruhadarabok valóban Mariannáé voltak.

Itt találtak rá a nő holttestére

A nagymama nem hitt lánya eltűnésében

Marianna édesanyja képtelen volt elhinni, hogy lánya két nappal karácsony előtt eltűnt, ő mindvégig feltételezte, hogy bűncselekmény áll az eltűnés hátterében. Az elkövető édesanyja pedig az ügy kapcsán azt mondta a Borsnak: „Sajnálom, nem ilyennek neveltem a fiam”.

Öt évig éltek együtt

Kiss Marianna és B. Attila 5 évig voltak együtt, és ez alatt az idő alatt született egy gyermekük is, a kis Vendel, aki immár egészen nagyfiú, hiszen már elmúlt három éves. Az áldozat 3 és 7 éves gyermekeit, Vendelt és Rubent a szörnyű tragédia óta a nagymamájuk neveli.

Gyerekei is látogatják

“Minden nap kijárok a temetőbe, a gyerekeket pedig csak akkor hozom, amikor ők is ki akarnak látogatni az édesanyjukhoz. Valentin-napon, vasárnap Vendel is eljött velem. Vettünk egy mécsest és egy koszorút, a három éves gyermek pedig egy kis szívet is odarakott édesanyja fényképe mellé” – mesélte a Borsnak Lázók Éva.

Pszichológus segít nekik

A gyerekek nagymamája szerint a kicsik a körülményekhez képest jól vannak, azonban hamarosan egy pszichológus is fog velük foglalkozni. Mint mondja, a kis Vendel nagyon ragaszkodó, az óvodán kívül el sem mozdul a nagymamája mellől. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Kiss Marianna Éva