Megtalálták annak a 24 éves nőnek a ruháit, aki karácsony előtt két nappal tűnt el nyomtalanul Karcagról. A kétgyermekes édesanya volt párja azt állítja, míg ő a gyerekekkel volt otthon, Marianna felöltözött és elment. A férfit őrizetbe vették a rendőrök.

Eltűnt Kiss Marianna Éva

Amint arról a BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt, karácsony előtt két nappal tűnt el Kiss Marianna Éva Karcagról. A kétgyermekes anyát utoljára volt párja látta, aki váratlanul látogatta meg a családot.

Kávéztak, majd elment otthonról a nő

A férfi azt mondta a családnak, hogy Mariannal kávéztak, majd a nő felöltözött és elment. Ő akkor éppen a gyerekekkel volt. Azóta a nő nem adott életjelet magáról.

Semmi jel nem utalt az eltűnési szándékra

A 24 éves nőt 16 napja keresi kétségbeesetten édesanyja. A Kékvillogo.hu-nak azt mondta, hogy semmi jel nem utalt arra, hogy lánya el akarna tűnni. Egy 3 és egy 7 éves gyermeke van, akiket becsülettel nevelt azután is, hogy szakított párjával.

Fényképeken mutatták meg lánya ruháit

 „Kedden reggel voltam bent a rendőrségen két órát, ahol női ruhadarabokról mutattak nekem fényképeket. Azonnal felismertem őket, a lányom ruhái voltak azok. Nem tudom, hogy hol találhatták őket, de az megnyugtatott, hogy tiszták voltak és vérnyom sem volt rajtuk. Az eltűnésekor állítólag ezt a nadrágot, kabátot, inget és egy kis táskát viselte, amit nekem is megmutattak” – mondta Marianna édesanyja a Borsnak.

Marianna párjáról kérdezték

„Emellett Attiláról, a lányom volt párjáról faggattak, hogy mit gondolok róla, milyen volt a kapcsolatuk Marcsival. Azt is kérdezték, hogy a lányomnak volt-e másik kapcsolata, de én erről nem tudtam mondani semmit”  – mondta Lázok Éva, az eltűnt nő édesanyja.

A 7 éves gyereket is kihallgatták

Lázok Éva arról is beszélt, hogy a lánya hétéves fiát is be kellett vinnie a rendőrségre, ahol a nyomozók őt is kihallgatták, de érdemi információval ő sem tudott szolgálni. Mariann ruháit éppen Felsőlajos környékén találhatták meg a rendőrök. Ez azért érdekes, mert B. Attila is ott él.

Rejtélyes baleset

A nő volt párját akivel a nő az eltűnése előtt szakított,  hétfőn délután kihallgatták a rendőrségen. Kedden reggel ismét jelenése lett volna a kapitányságon, de útközben váratlanul súlyos baleset érte. Fehér kocsijával Lajosmizse felől haladt, amikor egy közvilágítási betonoszlopnak ütközött Kecskemét határában.

A tűzoltók vágták ki az autóból

„A tűzoltóknak kellett kivágniuk a roncsból, aztán kórházba szállították. Megfordult a fejemben, hogy öngyilkossági szándékkal, szándékosan okozta a balesetet. Egy ideig nem volt kihallgatható állapotban, de délutánra már tudtak vele beszélni a rendőrségen. Úgy tudom, hogy bent is tartották, de tagadta, hogy köze lenne a lányom eltűnéséhez – magyarázta Éva.

Ellepték a házat a rendőrök

Éva házához, ahol Mariann élt a gyerekeivel szakítása után, szerda reggel rendőrök mentek ki. Legalább harmincan lehettek, a fél utcát le is zárták. Nagyjából másfél órán át kutattak. Őt be sem engedték addig, a rendőrautóban ült kint az utcán. A házból végül nem vittek el semmit. Ugyanígy B. Attila felsőlajosi otthonánál is helyszíneltek, ennek eredményéről azonban egyelőre nem tudni semmit.

Attilának köze lehet Marianna eltűnéséhez

„Minden jel arra utal, hogy Attilának köze van a lányom eltűnéséhez. A volt vejem családja egyébként nagyon normálisan viselkedik velem, ők is értetlenül állnak a történtek előtt. A gyerekek nem tudnak semmiről, nekik csak annyit mondtunk, hogy az édesanyjuk valahova elutazott – mondta Lázok Éva.

A rendőrség nem nyilatkozik

A rejtélyes üggyel kapcsolatban a Bors megkereste az illetékes Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztályát. Arról érdeklődtünk, hogy még mindig eltűnésként kezelik az ügyet, vagy felmerült-e valamilyen bűncselekmény elkövetésének a gyanúja. Erre egyelőre nem érkezett válasz.

Kiemelt kép: Kiss Marianna Éva, belső kép: Attila balesete Kecskemétnél – Forrás: Facebook/Balesetinfo/Donka Ferenc