Köszönjük az olvasóinknak, hogy ennyire kedveltek minket és azt is, hogy folyamatosan újabb és újabb látogatószám csúcsokat dönt a Kékvillogó.hu hírportál. A hivatalos és bárki által látható mérések szerint tegnap több, mint 130 ezer egyedi látógatónk volt, több mint 150 ezer cikkünkre kattintottatok. Piacvezetők lettünk a szegmensünkben, nagyon köszönjük a bizalmatokat!

Piacvezető hírportál

Kékvillogó.hu Magyarország talán legkedveltebb bűnmegelőzéssel, életmentéssel foglalkozó hírportálja lett az elmúlt hónapokban. 2021. január 5-én 130 ezres egyedi látogatószámával Magyarországon a 41. legolvasottabb weboldal volt a Gemius által mért csaknem 600 weboldal közül. Ha a tematikáját tekintjük, akkor a Gemius-adatok szerint a Kékvillogó.hu piacvezető lett Magyarországon.

A Kékvillogó sztori

A Kékvillogó.hu aktuális hírportálon megtalálod a környékeden, az országban és a világon történt legfontosabb, legérdekesebb rendőrségi híreket, a mentőszolgálatok akcióit, katasztrófákról szóló tanulságos beszámolókat. Tarsd be a törvényeket, tanulj mások hibáiból és vigyázz magadra, embertársaidra.

Csúcsformában

Továbbra is csúcsformában vannak a Like Company hírportáljai. 2021. január 5-én a magyar reklámpiacon elfogadott hivatalos DKT-Gemius mérések szerint bőven több, mint 300 ezer embert ért el a kiadó két népszerű hírportálja a Kékvillogó és a BudaPestkörnyéke.hu hírportál – áll a kiadónk friss közleményében.

Megbecsüljük az olvasóinkat

Jana Gabriella, a Like Company kiadó hírigazgatója szerint az olvasók egyre jobban kedvelik a BudaPestkörnyéke.hu és a Kékvillogó.hu hírportálokat. „Nagyon sok pozitív visszajelzést, bíztatást és tanácsot kapunk az olvasóktól. Igyekszünk mindenkivel kapcsolatban lenni, aki keres minket, megbecsüljük az olvasóinkat. A portáljaink függetlenek, szókimondóak, olyanok, amelyre ma nagy szükség van Magyarországon” – fogalmazott a Like Company kiadó hírportáljainak tartalmáért felelős médiaszakember.

Folytatódik a sikerszéria

A BudaPestkörnyéke szinte napról-napra jobb teljesítményeket ért el 2020-ban, a hírportál sikerszériája 2021-ben is folytatódik. A magyar reklámpiacon elfogadott, hivatalos mérések szerint a BudaPestkörnyéke.hu hírportál január 5-én több, mint 188 ezer egyedi látogatót ért el.

100 éves múlt

A százéves múltra visszatekintő, modern hírportál ezzel az egyedi látogatókat tekintve a 32. leglátogatottabb magyar weboldal volt a Digitális Közönségmérési Tanács Gemius-mérése szerint. Ha csak a hírportálokat vesszük figyelembe, akkor ismét bőven Magyarország TOP 20 legolvasottabb hírportálja között szerepelt.

Ugrásra készen

A Like Company kiadó másik két portálja is jól teljesít. A LikeNews.hu növelni tudta látogatószámát, a BalatonKörnyéke.hu pedig egyre népszerűbb a közösségi oldalakon. A balatoni a szerkesztőség már most készül a szezonra, a kiadó fejlesztőcsapata pedig már ugrásra készen áll a legújabb portálokkal – írják a kiadónk közleményében.

Kiemelt kép: illusztráció