Keresett modellként is nagy jövő várt a múlt héten a futballpályán elhunyt 18 éves focistára. Hegedűs Viktor Marcell haláltusáját végignézte a családja és a fiatal barátnője is. Az édesanyja, Szilvia szívszorító részleteket mesélt gyermekéről.

Meghalt a pályán

Amint arról a Kékvillogó.hu is beszámolt, Szörnyű tragédia rázta meg a Tarr Andráshida SC focicsapatát, ugyanis az egyik játékosuk, a 18 éves Hegedűs Viktor minden előzmény nélkül rosszul lett a pályán, összeesett és meghalt.  A Kekvillogo.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Évadnyitó edzést tartottak

Múlt hétfőn éppen évadnyitó edzést tartottak, amikor a gimnazista hirtelen összeesett és meghalt. A csapatnál szokás, hogy az edzéseket a hozzátartozók is megnézhetik, így a tragédiát végig nézte a fiú családja is.

Másik pályán edzett

Olivér, Viktor bátyja egy másik pályán edzett, amikor szóltak neki, hogy baj történt a testvérével. A fiú már csak arra ért oda, hogy édesanyja csókolgatja halott öccsét.

Aktívan sportolt

Hegedűs Viktor Marcell az egész életében aktívan sportolt. 18 éves korára a Tarr Andráshida labdarúgó-csapatának oszlopos tagjává vált, és komoly szerepe volt abban, hogy az együttes idén már az NB III-ban indulhat.

Budapestre akart költözni

„Különleges ember volt, aki a 18 évébe mindent besűrített. Épp érettségizni készült, hogy jövőre Budapestre költözzön és egyetemre járjon” – mondta a Borsnak a fiú édesanyja.

Modellszerződést ajánlottak neki

„Mivel a sportnak köszönhetően kiváló alakkal rendelkezett, felajánlottak neki egy ötéves, nemzetközi modellszerződést!” – mondta a gyászoló asszony.

Alapítványt hoznak létre

Szilvi azt is elmondta, hogy fia sakkozott, és két alkalommal jutott be a 100 táblás szimultánba a Polgár Sakkfesztiválon, Polgár Judittal, Polgár Zsuzsával sakkozhatott, minden napra célokat tűzött ki. Hamarosan létrehoznak egy nevével fémjelzett alapítványt is.

Angyal lett belőle

„Már folyamatban van az alapítás, a polgármester úr vállalta a kuratórium tagjainak megkeresését. A szervezet Viktorhoz hasonló, sokoldalú és tehetséges sportoló fiatalok támogatására jön létre. A gyermekem angyallá vált, és én hiszem, hogy örökre velünk marad!” – mondta Szilvia. A Kekvillogo.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Hegedűs Viktor Marcell – Forrás: Facebook