Edzés közben esett össze és meghalt a 18 éves Hegedűs Viktor az egyik Zala megyei településen. Édesanyja és barátnője is ott volt az edzésen. Édesanyja elcsukló szavakkal nyilatkozott a fiatal sportoló haláláról.

Meghalt a pályán

Amint arról a Kékvillogó.hu is beszámolt, Szörnyű tragédia rázta meg a Tarr Andráshida SC focicsapatát, ugyanis az egyik játékosuk, a 18 éves Hegedűs Viktor minden előzmény nélkül rosszul lett a pályán, összeesett és meghalt.  A Kekvillogo.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Budapestre akart költözni

Hegedűs Viktor Marcell kiváló tanuló és sportoló volt. Jövőre érettségizett volna, és azt tervezte, hogy Zalaegerszegről Budapestre költözik, hogy egyetemre járhasson, illetve elfogadhassa végre a neki ajánlott modellszerződést. 

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Tehetséges focista volt

Viktor, a focihoz értők szerint, a Tarr Andráshida SC egyik legkiválóbb játékosának számított. Alaposan kivette a részét csapata sikeréből, hogy feljussanak az NB III-ba.

Évadnyitó edzést tartottak

Hétfőn éppen évadnyitó edzést tartottak, amikor a gimnazista hirtelen összeesett és meghalt. A csapatnál szokás, hogy az edzéseket a hozzátartozók is megnézhetik, így a tragédiát végignézte a fiú családja is.

Azonnal szóltak a testvérének

„A nagyobbik fiam, Olivér a ZTE-ben focizik, és éppen szintén edzésen vett részt. Azonnal szóltunk neki, hogy mi történt, és ő természetesen a testvéréhez sietett, hogy elbúcsúzhasson tőle” – mondta a gyászoló édesanya a Borsnak.

Semmilyen betegsége nem volt

„Beszélni már egyikünk sem tudott Viktorral, de legalább átölelhettük” – mondta Szilvia, aki szerint fia semmilyen betegségben nem szenvedett, legalábbis nem tudtak róla.

A Balatonra készült a barátaival

Viktor a csapat egyik legvidámabb tagja volt. Szívesen szórakoztatta a barátait, ám a játékot komolyan vette. Az edzés előtt a nyári tervekről beszélgetett a társaival, szeretett volna velük elmenni a Balatonra.

Szüleivel élt

Viktor a korából adódóan még a szüleivel lakott. Most azt tervezik, hogy érintetlenül hagyják a szobáját.

Képtelenség felfogni

„Soha az életben nem tudjuk feldolgozni a fiam elvesztését. Tökéletes ember volt, mindig kedves és udvarias. Népszerű volt a barátai és a lányok körében is, de ő csak a kedvesét szerette. Képtelen vagyok elfogadni, hogy most is múltidőben kell róla beszélnem, mert tudom, hogy örökre velünk marad. Ő az életem értelme! Büszke vagyok rá, hogy az én fiam” – mondta Szilvia.

A szerelme is ott volt az edzésen

Viktor barátnője is jelen volt az edzésen. Ő is végignézte, amit küzdenek szerelme életéért.  Flóra hiába szólongatta a fiút, ő már nem reagált semmire.

Testvére is összetört

Olivér, a sporttehetség 20 esztendős bátyja sosem felejti el a látványt, ami Andráshidán fogadta. „Igazából még fel sem fogtam, hogy mi történt. Amikor megérkeztem, éppen az édesanyám ölelgette a testvéremet. Próbáltuk kihasználni az időt, hogy egy kicsit még együtt lehessünk, mielőtt Viktort elszállítják. Elképzelni sem tudok nála jobb testvért!” – mondta Olivér, a tragikus sorsú Viktor testvére. A Kekvillogo.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.