A lány szülei találták meg annak a szerelmespárnak a holttestét, akiket egy szegedi gyógyszerész ölt meg szombat éjszaka. A 28 éves V. Dániel Attila betegesen szerelmes volt gyógyszerész kolléganőjébe. Miután végzett Zoéval és Tamással, maga ellen fordult.

Néhányszor találkoztak

Néhányszor találkoztak, de nem volt szorosabb kapcsolat közöttük – ezt mondták az RTL Híradónak adott exkluzív interjúban annak a lánynak a szülei, akit a hétvégén gyilkolt meg barátjával együtt egy 28 éves gyógyszerész.  A Kekvillogo.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Nem vallott szerelmet

Szerintük a támadó soha nem vallott szerelmet a lányuknak, csupán barátságot kért. De túlságosan rámenős volt, ezért gyermekük megszakította a kapcsolatot. Még a Facebookról is letiltotta.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Oltóponton találkoztak

Egy hónapja azonban véletlenül összetalálkoztak a szegedi oltóponton. A férfi akkor szembesült azzal, hogy lányuknak barátja van. A szülők szerint akkor határozhatta el, hogy megöli a fiatal párt.

Számon kérte a lányt

Zoé édesapja azt mondta, hogy a lány új párja arról beszélt a találkozás után, hogy a gyógyszerész még az oltópontra is bement utánuk és ott is számon kérte őt, hogy miért nem szólt a lány neki a kapcsolatukról.

Boldogok voltak

A szülők a fiatal párral szombaton együtt nézte a meccset a Szegeden, a Víztorony téren. Zoé édesanyja azt mondta, hogy nagyon boldogok voltak, ő szóvá is tette nekik, hogy mennyire örül annak, hogy Tamás ilyen boldoggá tette a lányt.

Vérfürdő a lakásban

A szülők ekkor találkoztak utoljára lányukkal. Másnap, már a vérfürdő fogadta őket a fiatalok lakásában. Az édesapa azt mondta, ő ment be a lakásba, Tamás holtteste a konyhaajtóban volt. A lány pedig a szobában feküdt, le volt takarva, csak a lába látszott ki.

Megerőszakolta a haldokló nőt

Az édesanya sírva mesélte az RTL Híradóban, hogy nem elég, hogy megölte a gyógyszerész a lányát, de még meg is erőszakolta.

Heteken át leste a párt

V. Dániel Attila pár héttel a gyilkosság előtt szerezte meg a vadászpuskához a fegyvertartási engedélyt, vélhetően azért, hogy leszámoljon a nővel és a vetélytársával. Heteken át leste, figyelte a párt, akikkel végül szombat este kíméletlenül végzett. A gyilkosság után a gyógyszerész elmenekült a helyszínről.

Hajtóvadászatot indítottak

Ezután országos körözést adtak ki V. Dániel Attila ellen. A kutatásba a Terrorelhárítási Központ munkatársait is. Sokan azt hitték, hogy külföldre szökött, a nyomok azonban Békés megyébe vezettek, így a hajtóvadászatba bekapcsolódott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya is. A Kekvillogo.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel a gyilkosság után – Forrás: police.hu