Második születésnapját ünnepelte az a fiatal nő, aki csütörtökön délután szenvedett autóbalesetet a Veszprém megyei Uzsa térségében. A képek alapján csoda, hogy túlélte az ütközést a szemből érkező kisteherautóval.

Ütközés Uzsánál

Egy személyautó és egy kisteherautó ütközött a 84-es főút 14-es kilométerénél, Uzsánál. A tapolcai önkormányzati és önkéntes tűzoltók áramtalanították a járműveket. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Óriási szerencse

A Seatot vezető fiatal nőnek óriási szerencséje volt, ugyanis csak könnyebben sérült meg. Annak is örülhettek a baleset részesei, hogy a hölgy egyedül utazott a gépjárműben, ugyanis az autó lényegében rommá törött.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Mindkét jármű az árokba csúszott

Fotó: Tapolcai Önkormányzati Tűzoltóság

Összetört a teherautó is

Fotó: Tapolcai Önkormányzati Tűzoltóság

Nagy ütést kapott a Seat

Fotó: Tapolcai Önkormányzati Tűzoltóság

Ha ült volna valaki hátul, nem biztos, hogy túléli

Fotó: Tapolcai Önkormányzati Tűzoltóság

Baleset Zalaegerszegen

Amint arról a Kekvillogó.hu is beszámolt, december 25-én, egy 81 éves zalaegerszegi férfi Opeljével a belső elkerülő útról, elsőbbségadás nélkül kanyarodott ki balra, a Hock János útra, és autója elejével érintőlegesen nekiütközött a város felől, a Körmendi út irányába tartó motornak, amely viszont nekicsapódott egy arra haladó Mercedesnek. 

Meghalt a 23 éves fiú

A motort egy 23 éves férfi vezette. több métert csúszott, és bár a segítség azonnal kiérkezett, olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét

Óvatosan motorozott

A fiatal motoros, G. Félix halála mélyen megrázta a helybelieket. Ismerősei határozottan állítják, hogy a vétlen férfi mindig óvatosan és elővigyázatosan hajtotta motorját. Meggyőződésük: most sem vezetett túl gyorsan vagy ész nélkül. „Biztos, hogy nem ment gyorsan, ismertem, ésszel motorozott mindig” – írta az áldozat egyik ismerőse a Facebookon. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: ennyi maradt a Seatból. Fotó: Tapolcai Önkormányzati Tűzoltóság