Pont egy évvel ezelőtt lett semmivé a Mihajlov család tündérmeséje. Az addig boldog család élete egyik napról a másikra fordult fel, amikor is a várandós feleség, Dóri meghalt. A tragédiáról akkor itt, a Kékvillogó oldalán is beszámoltunk, mint megírtuk a kismama a koronavírus szövődményeinek áldozata lett.

December elején lett rosszul

A családapa december elején vitte kórházba a várandós feleségét, mert Dóri rosszul lett. A kismama nyolc hónapos terhes volt, december 30-án pedig már nem élt. A gyászoló férj és családapa, Zsolt, most a Blikk hasábjain idézte fel a drámai időszakot. „– Miután bementünk Dórival a kórházba, a kutya sem törődött velünk. Hiába mondtam, hogy a feleségem nagyon rosszul van, fullad, annyit közöltek, hogy menjünk el a háziorvoshoz. Ekkor már felkaptam a vizet, kiabáltam, mire végre megvizsgálták. Kiderült, hogy igazam volt, elkapta a Covidot, kétoldali tüdőgyulladása lett. Azonnal Budapestre szállították, ahol a kisfiamat december 6-án császármetszéssel világra segítették, Dórit azonban már nem tudták megmenteni, 30-án örökre elaludt” A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Két gyermekkel maradt egyedül

A gyászoló férjnek azon túl, hogy meg kellett birkóznia felesége elvesztésével, azzal is szembe kellett néznie, hogy rá maradt a két gyermek ellátásának a feladata is. Egyszerre kell betöltse az anya és az apa szerepét, ami minden kétséget kizáróan emberpróbáló feladat.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nem akarja pótolni Dórit

Nem merem azt mondani, hogy valaha pótolni tudom az édesanyjukat, de minden erőmmel azon vagyok. Dórikámnak tényleg minden gondolata az anyaság körül forgott. Nem akartunk nagy dolgokat, csak szépen, szeretetben felnevelni a gyerekeinket. Sajnos, nekünk ez nem adatott meg

Nem adja fel

Az apa arról is vallott a lapnak, hogy bár nagyon nehéz most neki, de nem adhatja fel. A munka mellett semmi más nem létezik a számára, csakis a gyerekei, támogatást pedig a testvérétől kap, ő is fogadta be őket a tragédiát követően, ugyanis akkor még nem volt kész a házuk. „Imádom a gyerekeimet, csak a szívem nem tud egyetlen pillanatra sem megnyugodni. Nem igaz, hogy az idő minden sebet begyógyít!” – mondta könnyek között a portálnak Zsolt.

Fájdalmas ünnep

„Nekem ma is ugyanúgy fáj a szerelmem elvesztése, mint amikor megtörtént. Amikor elalvás előtt lehunyom a szemem, őt látom, és borzalmasan hiányzik. Karácsonykor kimentem a sírjához, hogy egy kis megnyugvást nyerjek. A mostani ünnep számomra a fájdalomról szólt, de a kicsiknek ebből semmit nem mutattam. Ők nagyon örültek az ajándékoknak, amit jó volt látni. Bárcsak Dórikám is köztünk lehetett volna.”

Családi házba mennek

Az apuka arról is beszélt a lapnak, hogy még Dórival kezdtek bele egy családi ház megépítésébe, a munkák a tragédia után azonban érthető okoknál fogva lelassultak. Zsolt azonban abban bízik, hogy pár hónap múlva el tudnak költözni a testvérétől, az új házban pedig hárman új életet tudnak kezdeni.

Pénzre van szükségük

Ehhez azonban pénzre van szükségük, amit egy fizetésből nehezen tudnak előteremteni. A férfi minden erejével azon van, hogy olyan otthont teremtsen a gyerekeinek, amilyen még Dórival álmodott meg.

Így lehet támogatni

Ha támogatni szeretnéd az édesapát, akkor ezen a bankszámlaszámon teheted meg: 50420764-10006519, a közlemény rovatba az adomány szót kell beírni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: MTI/Árvai Károly