Fejér megyében egy 14 éves fiú, Komárom-Esztergom megyében pedig egy 17 éves fiúnak veszett nyoma. A rendőrség a lakosság segítségét kéri a felkutatásukban.

December elején tűnt el

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság folytat eljárást Kóródi Valentin Olivér baracsi lakos eltűnése ügyében. A 14 éves fiú a jelenlegi adatok alapján 2022. december 12-én lepsényi gondozási helyéről engedély nélkül távozott, és azóta ismeretlen helyen tartózkodik. A felkutatására tett rendőri intézkedések sem vezettek eredményre.

Fotón az eltűnt fiú:

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Személyleírása

A keresett személy körülbelül 170 centiméter magas, vékony testalkatú, világosbarna hajú, barna szemű. Eltűnésekor fekete nadrágot, szürke edzőcipőt, fekete hátizsákot viselt.   

Ezt kéri a rendőrség

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a képen látható Kóródi Valentin Olivért felismeri, vagy jelenlegi tartózkodási helyére vonatkozóan információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-22-541-600-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es díjmentes segélyhívó  számon!

Egy 17 éves fiú is eltűnt

A rendőrség közlése szerint a 17 éves Botos Kristóf 2022. december 7-én engedély nélkül távozott a komáromi gyermekotthonból, oda nem tért vissza, azóta ismeretlen helyen tartózkodik. Botos Kristóf 160 centiméter magas, barna szeme és barna rövid haja van, hosszúkás arcú, vékony testalkatú. Eltűnésekor fekete kabátot és farmert viselt.

Fotón az eltűnt fiú:

Ezt kéri a rendőrség

A Komáromi Rendőrkapitányság várja azoknak a jelentkezését, akik a képen látható fiú tartózkodási helyével kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek. Bejelentés tehető a 06/34-517-777-es telefonszámon, illetve névtelenség megőrzése mellett az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Ez is érdekelhet:

Fájdalmas ünnep: megszólalt az édesapa, aki tavaly év végén vesztette el a feleségét a koronavírus miatt – Így próbált most meg boldogulni a két gyermekével Zsolt

Kiemelt kép: az eltűnt fiúk – Forrás: police.hu