Itt, a Kékvillogó oldalán is beszámoltunk a 20 éves Fajt Vivienről, aki hétfőn tűnt el, majd napokig nem adott életjelet magáról. Az édesapja kétségbeesetten kereste, aminek végül meg is lett az eredménye: a fiatal lány végre előkerült.

A Népligetnél látták utoljára

Amint azt portálunk is megírta a fiatal lány Újahartányból utazott Budapestre, utoljára a népligeti buszpályaudvaron látták. Aggódó édesapja a helyszínre is elment, hogy végig kérdezze a buszsofőröket, nem-e látta valaki a lányát, ám akkor nem járt sikerrel. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Esküvőre készültek

Vivien édesapja Gábor és a párja, Mariann szombaton házasodtak volna össze, ám Vivien eltűnése miatt lefújták a lagzit. Ahogy arról beszámoltunk Vivien is nagyon készült a nagy napra, ő kísérte volna édesapját az oltár elé, sőt pár napja még videóhívás közben a ruháját is megmutatta apukájának, amit fel akart venni.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Jó a kapcsolatuk

Az aggódó édesapa minden követ megmozgatott annak érdekében, hogy előkerítse a lányát, a Borsnak korábban azt mondta: “Jó a kapcsolatunk a lányommal, bár ő már a párjával lakott, de minden nap többször beszéltünk, az eltűnése napján is.”

A párja is kereste

„Reggel, amikor hívtam, mondta, hogy a fővárosba utazik barátja nagymamáját meglátogatni, mert kórházban van. Majd később már a keresztlányom hívott, hogy mit tudok Viviről, mert a párja rajta keresi.” – mondta korábban az aggódó apa.

Előkerült

Ezek után pedig videón keresztül üzent Viviennek, melyben csak annyit mondott: jöjjön haza. Az erőfeszítéseknek végül hála istennek meg lett az eredménye, ugyanis Vivien végre felvette a kapcsolatot az édesapjával, írta meg a Bors.

Zokogva hívta fel az édesapját

A videóüzenetet rengetegen megosztották, ami végül elért Vivienhez is, aki ezt követően zokogva hívta fel az apját csütörtök reggel.

Még nem tud beszélni a történtekről

Az apa a lapnak elmondta: „Újhartyánba busszal jött, ott vártunk rá, nagy volt a sírás-rívás. Épségben van, de arról még nem tudott beszélni, hogy mi történt…” A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kapcsolódó:

Budapesten látták utoljára: napok óta nem ad magáról életjelet a 20 éves Vivien – Az édesapja kétségbeesetten keresi, ezt üzente neki

Kiemelt kép: Illusztráció