Eltűnés miatt keresi a dabasi rendőrség a 20 éves Fajt Vivient. A fiatal lányt utoljára két nappal ezelőtt a népligeti autóbusz pályaudvaron látták, azóta viszont nem ad életjelet magáról.

Nem ad magáról életjelet

A fiatal lány Újahartányból utazott Budapestre, utoljára a népligeti buszpályaudvaron látták. Aggódó édesapja a helyszínre is elment, hogy végig kérdezze a buszsofőröket, nem-e látta valaki a lányát. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Esküvőre készültek

Vele tartott a párja is, Mariann, akivel szombaton házasodtak volna össze, ám Vivien eltűnése miatt lefújták a lagzit, írja a Bors.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Oltár elé kísérte volna az apját

Pedig az esküvőre Vivien is nagyon készült, ő kísérte volna édesapját az oltár elé, sőt pár napja még videóhívás közben a ruháját is megmutatta apukájának, amit fel akart venni. A fiatal lány azonban időközben eltűnt, hétfő óta senki nem tud róla semmit.

Az apja keresi

Az apa a Borsnak elmondta, már a legrosszabb is megfordult a fejében, nem érti, nem tudja, hova tűnhetett a lánya.

Jó a kapcsolatuk

„Jó a kapcsolatunk a lányommal, bár ő már a párjával lakott, de minden nap többször beszéltünk, az eltűnése napján is. Reggel, amikor hívtam, mondta, hogy a fővárosba utazik barátja nagymamáját meglátogatni, mert kórházban van. Majd később már a keresztlányom hívott, hogy mit tudok Viviről, mert a párja rajta keresi.” – mondta a portálnak az apa.

Vivien fotója:

Üzent a lányának

Gábor egyébként a lapon keresztül üzent a lányának, azt kérte tőle, jöjjön haza. Továbbá az embereket arra kérte, ha bárki bármit tud, hívja a rendőrséget. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ez is érdekelhet:

Eltűntek: Egy 15 éves fiút és egy 51 éves budapesti férfit keresnek a rendőrök

Kiemelt kép: police.hu