A lakosság segítségét kérik a zsaruk az eltűnt személyek felkutatásában. Jelenleg mindketten ismeretlen helyen tartózkodnak.

A 17. kerületből tűnt el a fiú

A 15 éves Mester Károly egy 17. kerületi gyermekotthonból ismeretlen helyre távozott. Utoljára december 9-én pénteken látták, azóta nem akadtak a nyomára. A zsaruk azóta keresik. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ezt kell tudni róla

A fiú 170 centiméter magas, testalkata vékony. Távozásakor rövid szőke haja volt, szeme színe kék és fekete keretes szemüveget visel. Egy szürke-fekete dzsekiben mehetett el.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Őt keresik

Mester Károlyt keresik a rendőrök – Fotó: Police.hu

Ezt kérik a rendőrök

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVII. Kerületi Rendőrkapitányság azt kéri, hogy aki bármit tud a fiú tartózkodási helyéről, az tegyen bejelentést. A 06-80-555-111-es Telefontanú szám díjmentesen hívható akár éjjel, akár nappal, akár névtelenül is. A 112-es segélyhívón szintén lehet információkat átadni a rendőröknek.

Egy középkorú férfit is keresnek

Balázs József december 11-én vasárnap tűnt el 14. kerületi otthonából. Azóta nem adott életjelet magáról, nem tudni, merre lehet. A rendőrök nagy erőkkel keresik őt.

Amit Balázs Józsefről tudni lehet

Az 51 éves férfi körülbelül 160 centiméter magas. Testalkata vékony, haja színe pedig ősz. Egy szürke, steppelt dzsekiben indulhatott útnak, ami alatt bordó pulóvert, nadrágot és fekete cipőt viselhetett.

Róla van szó

Balázs Józsefet is keresik a zsaruk – Fotó: Police.hu

Így lehet segíteni a rendőrök munkáját

Az eltűnt személy kapcsán kérik mindazok segítségét, akik érdemi információval tudnak szolgálni a holléte felől. Bejelentést akár névtelenül is lehet tenni telefonon keresztül.

Ezeket a számokat kell tárcsázni

Aki tud bármit Balázs József jelenlegi tartózkodási helyéről, az hívja a 06-70-555-111-es Telefontanú zöldszámát. Az ugyancsak díjmentesen hívható 112-es segélyhívót is lehet e célra használni. Ezek a számok a hét minden napján 0-24-ig tárcsázhatóak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Tarab Adelt még mindig keresik

Nemrég beszámoltunk róla hogy Tarab Adelt eltűntként tartják nyilván. Orvosi segítségre szorulhat, ezért nagy erőkkel keresik őt. A 28 éves fiatalember a 11. kerületből tűnt el. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: az eltűnt Mester Károly és Balázs József – Forrás: Police.hu