VV Fanni állítólagos meggyilkolása már évek óta tartja kétségek között mind a hatóságokat, mind pedig a közvéleményt. A lány megölésével vádolt B. László továbbra sem ismerte be, hogy ő végzett volna Fannival, annak ellenére sem, hogy videofelvétel is van róla, ahogy az élettelen testét cipeli. Most pedig újabb fordulatot vehet az ügy, ugyanis B. László egy e-mail-lel igyekszik bizonyítani, hogy semmi köze Novozánszki Fanni meggyilkolásához.

Az ügy részletei

A legutóbbi tárgyalási napon, csak úgy mint eddig B. László szótlanul, de nyugodtnak tűnő arccall lépett be a tárgyalóterembe. Mint ismert a férfit azzal vádolják, hogy 2017 novemberében megölte a lakásán a Való Világból megismert Novozánszki Fannit, ezt követően a testét a kocsihoz cipelte – erről felvétel is készült, itt a BudapestKörnyéke.hu oldalán is írtunk róla – majd a szakértők szerint a Dunába dobta. László azonban azóta is tagad, négy éve állítja, Fanni a videó készültekor még élt, csupán ájult volt, ő pedig két ismeretlen férfinek adta át a testét. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Rejtélyes e-mail

A december 9-i tárgyaláson szakértőket kérdeztek ki a rejtélyes gyilkossági ügyben, továbbá kiderült, hogy valaki egy e-mailt küldött 2017. december 3-án, Fanni e-mail címéről, ráadásul egy a Fanni vezetéknevéhez nagyon hasonlító címre, egy bizonyos Péternek, az e-mailben pedig egy telefonszám is volt, írja a Bors.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kapcsolódó:

Megdöbbent a bírónő

A bírónő ezen teljesen ledöbbent, meglepetten fordult Szamosi Csaba ügygazdához, a nyomozást összefogó szakemberhez, s megkérdezte, hogy ezt a számot felhívták-e. A férfi nemleges választ adott, a bírónő erre azt kérdezte: egy olyan ügyben, ahol több száz milliót költöttek egy áldozat felkutatására, nem kellett volna megvizsgálni minden apró jelet?

A szakember másként látja

A bírónő konstatálta, hogy B. nagy eséllyel arra utal, hogy Fanni életjelet adott magáról azt követően, hogy hivatalosan eltűnt, azomban Szamosi Csaba erre úgy reagált: „Mindent megtettünk, hogy megtudjuk, él-e vagy halott-e Novozánszki Fanni. Minden technikai részletet igyekeztünk leírni” Továbbá hozzátette: „Semmi nem utal arra, hogy az üzenet azt jelentené, hogy Fanni életjeket adott volna magáról.”

Ez is érdekelhet:

Nem gondolja, hogy életben van

Ezen túlmenően pedig azt mondta: „Nem gondolnám, hogyha életben lenne, egy ismerlen készülékről belépne a munkaoldalára, és megtekintené anélkül, hogy egyértelmű bizonyítékot szolgáltatna bárkinek arra, életben van.” A VV Fanni meggyilkolásával kapcsolatos cikkeinket itt tudod elolvasni.

Erotikus weboldalak

A csütörtöki tárgyalásaon ezen a megdöbbentő részleten túl arra is fény derült, hogy B. László is regisztrált különböző erotikus tartalmú weboldalakon, ahol több felnőttfilmes hirdetésre is jelentkezett, ezek javarésze homoszexuális tartalmú volt. Az ügy tárgyalása februárban folytatódik. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: VV Fanni – Forrás: RTL Klub