A mai napig tart a VV Fanni-ügy tárgyalása, hiszen a korábbi valóságshow szereplő holttestét nem sikerült megtalálni. Ebben az ügyben viszont rengeteg nyom és bizonyíték van, amiből sejthető, hogy pontosan mi történt, viszont voltak olyan eltűnéses esetek is Magyarországon, amikor egyszerűen csak úgy nyoma veszett egy embernek.

7 éves kislány tűnt el

Kezdjük az eltűnt emberek sorát az elsőosztályos Szathmáry Nikolettel, aki 1998-ban tűnt el Gyulán, amikor néptánc óráról ment hazafelé. A foglalkozás előbb véget ért, így a kislány egyedül indult haza, de az édesanyja pontosan elmondta, hogy milyen útvonalon menjen. Sokáig nem aggódott az anyukája amiért nem ért haza időben a lánya, de mivel sokáig nem ért haza, keresni kezde őt a család és a barátok, este 9 után pedig értesítették a rendőrséget is. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A legnagyobb rendőri akció

Az ország legnagyobb és legkiterjedtebb rendőri akciója zajlott le, helikopterekkel, rendőrkutyákkal, több 100 embert kikérdeztek, de sem szemtanú, sem tárgyi bizonyíték nem volt, ami alapján elkezdhettek volna nyomozni.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Előkerült a holtteste

3 évvel később egy belvízelvezető csatorna mellett egy műanyag zsákot találtak az ott dolgozó munkások. A DNS vizsgálat bizonyította, hogy a gyulai kislány holtteste van a zsákban. Sem az iskolatáskája, sem a kabátja, sem a nadrágja, sem a bugyija nem került elő máig. A blúzát és a zokniját találták meg a csontváza mellett” – mondta el korábban a részleteket az édesanya.

Ackermann Dávid esete

Ackermann Dávid 2009. szeptember 11-én tűnt el nagyon rejtélyes körülmények között, a fiúról azóta sem derült ki semmi és nyomok is alig vannak az ügyben. Dávid aznap a barátnője társaságával ment a Margitszigetre, akik közül senki mást nem ismert. Hagyott egy cetlit a szüleinek, amin azt írta: este jön. A társaság háromnegyed 8 körül indult hazafelé, amikor a villamosmegállóban érszrevették hogy Dávid nincs velük, azóta sem látták.

Megtalálták a telefonját

Tárcáját irataival másnap reggel egy rendőr találta meg a szigeti körzeti megbízotti iroda előtti padon sértetlenül, telefonja, széthullott állapotban egy hajléktalanhoz került, aki továbbadta egy társának. A tanúvallomások ellentmondásosak, szülei pedig azóta küzdenek, hogy kiderítsék az igazságot.

VV Fanni eltűnése

2017 novemberében tűnt el Novozánszki Fanni, azonban a hosszas keresés ellenére a holtteste a mai napig nem került elő. A gyilkossággal B. Lászlót vádolják, azonban ő csak a nő elrablását vallotta be. Ezt nehéz is lenne tagadnia, hiszen videó készült arról, hogy egy teremgarázsban az ölében az autója felé cipeli az eszméletlen nőt.

Továbbra is ugyanazt állítja

A gyanúsított a több éve húzódó eljárás alatt, soha nem tört meg, a börtönben és a tárgyalóteremben is váltig állította: nem ő ölte meg a lányt. Elmondása szerint lehozta az eszméletlen állapotban lévő Fannit a lakásból, ahol ott volt egyébként Fanni barátnője, B. Erika is, majd betette a kocsijába és átadta számára ismeretlen férfiaknak.

Megtört a tettes

Ahogyan arról itt a Kékvillogó.hu hírportálon is beszámoltunk a gyilkossággal gyanúsított B. Lászlót pár hete először sikerült kizökkenteni a nyugalmából, tehát megtette a hatását a kihelyezett bírósági tárgyalás. Ahogy haladt lefele a lépcsőn a parkolóba, izzadni kezdett, amikor a lift előtt megállva a bíró szinte levegővétel nélkül keresztkérdésekkel bombázta remegő hangon válaszolt. 

A garázsban ölhették meg

„Nagy valószínűséggel a garázsban ölték meg Fannit. A vádirat szerint a kocsinál lett megfojtva vagy megszúrva a lány” – mondta a helyszínen dr. Lichy József, a Novozánszki család jogi képviselője. „Szerettem volna, ha bemegyünk a garázsba is, megmutathatta volna B. László, hogy hol állt a kocsi, hogy vitte oda, hogy nyitotta ki az ajtót. Ma erre nem kaptunk választ, de ezzel együtt is elégedett vagyok a kihelyezett tárgyalással, hiszen látszott a vádlotton, hogy nem tudott elzárkózni azoktól az érzelmektől, melyeket a helyszín ébresztett benne” – tette hozzá az ügyvéd. Talán VV Fanni rejtélyes ügyére hamarosan pont kerülhet. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemlelt kép: VV Fanni