Csak a rendőröktől tudták meg Csontos Karina szülei, hogy lányuk nem töltötte otthon az éjszakát. A TV2 felfedezettje múlt héten halálra égett egy autóba, miután balesetet szenvedett az a jármű, amelyben utazott. A 17 éves lányon kívül még három fiatal vesztette életét.

Meghalt a TV2 sztárja

Amint arról a Kékvillogo.hu is beszámolt, autóbalesetben elhunyt a Sztárban sztár leszek! egyik versenyzője. Csontos Karina 3 ismerősével együtt utazott egy autóban Kárpátalján, amikor a járművük nekiment az út szélén álló autómentőnek.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Négyen haltak meg

A Renault típusú gépkocsi kigyulladt, utasai és a sofőr már nem tudott kimenekülni, így mind a négyen szörnyethaltak.  Az áldozatok között Karina mellett volt egy 21 éves rendőr hadnagy, egy 25 éves határőr, valamint egy fiatal focista lány is.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Barátnője ment át hozzá este

Karina a családjával a magyar-ukrán határ mentén található Csap településen élt. Csütörtök este az egyik, a közelben lakó barátnője és két olyan fiatalember jött érte, akikkel a családja szerint nem is tartotta a kapcsolatot. A tragikus baleset a 17 éves lány otthonától 30 kilométerrel történt.

Ennyi maradt az autókból a baleset után

Forrás: ukrán rendőrség

Azt hitték, otthon alszik

„Nem tudjuk pontosan, hány órakor mehetett el itthonról, mi azt hittük, a szobájában alszik. Mindössze egy papucsban, dzseki nélkül, egy nagyon vékony pólóban távozott. Mindig szeretett nagyon szépen öltözni, kizártnak tartjuk, hogy bulizni mentek volna. Ahogy azt is, hogy a baleset után még segítséget próbált kérni a Facebookon, tudomásunk szerint ugyanis azonnal szörnyethalt – mondta a Blikknek Karina nővére.

Cáfol a család

A napokban az a hír járta, hogy Karina az égő autóból kért segítséget egy zárt Facebook csoportban, ezt cáfolta meg most meg testvére Szandra. Az ukrán rendőrség is a baleset után azt közölte, hogy mind a négyen azonnal szörnyethaltak az autóban.

Áramszünet volt a baleset helyszínén

A gyászoló testvér szerint a baleset elkerülhető lett volna, ha a rendőrök jelzik, hogy azon a szakaszon áramszünet van és egy jelzőfényt raknak ki. Szandra szerint akkor biztosan észre vették volna az autómentőt.

A rendőrök behívták a családot

„Amikor anya másnap felkelt, megrémült, mert nem találta Karinát. Azt hitte, lement a barátnőjéhez az alsó emeletre, de sem ott, sem a munkahelyén, egy közeli boltban nem találta. Végül a rendőrök hívták, hogy menjen be hozzájuk. Reménykedtünk benne, hogy nem róla van szó, de amikor a láncát és a kulcsát odaadták anyunak, teljesen összeomlott. Én még a mai napig nem fogtam fel a húgom halálát, a lelkem soha nem fogja elfogadni. Kibírhatatlan a családunk fájdalma. Nem tudom, hogy kell túlélni ezt a fájdalmat” –mondta a Sztárban sztár leszek! egykori versenyzőjének nővére.

Édesanyja is összeomlott

Karinát a szerelme is gyászolja, akivel már több mint két és fél éve alkottak egy párt. Az édesanyja is teljesen összeomlott, a tragédia óta többször is mentőt kellett hívni hozzá.

Énekesnőnek készült

A 17 éves lány gyermekkora óta énekesnőnek készült. Ezért is jelentkezett a TV2 tehetségkutatójába. Nővére szerint nagyon szeretett volna továbbjutni, de sajnos a középdöntőben kiesett. Azt mondta, nagyon hálás mindenkinek és az egyik álma vált valóra azzal, hogy találkozhatott olyan énekesekkel, mint például Tóth Gabi.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: helyszínelés a baleleset után – Forrás: ukrán rendőrség