Sírva búcsúzott az olaszországi halottasházban a kisfiától az az édesapa, akinek gyermekét azután ölte meg saját anyja, hogy a magyar bíróság egy ideiglenes végzésben a férfinél helyezte el a kétéves Alexet. Az olasz bíróság kihallgatta Juhász Norbertet, döbbenetes dolgokat részletekre derült fény a gyilkossággal kapcsolatban.

Megölte kisfiát

Mint arról a Kékvillogó.hu is beszámolt, B. Katalin néhány héttel ezelőtt több késszúrással ölte meg kétéves fiát, miután Olaszországba szökött vele. A magyar bíróság ideiglenesen az apánál helyezte el a kis Alexet, az anya azonban nem akarta átadni a gyereket, emiatt mentek külföldre. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Pánik a Lidlben

Katalin, aki egyébként korábban pornószínész volt, kegyetlen módon végzett a kisgyermekével, majd egy közeli Lidl áruházba ment, ahol a kasszaszalagra helyezte a holttestet. A kisfiún a pénztáros és a vásárlók próbáltak segíteni, a mentők is a helyszínre érkeztek, de már nem tudták megmenteni a kis Alex életét.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Elbúcsúzott kisfiától

Juhász Norbertnek most lehetősége volt elbúcsúzni fiától. „Bementem hozzá, kihúzták a hűtűbőből az elhunyt kisfiamat. Felemeltem róla a leplet, de csak az arcát voltam képes megnézi. Megszakadt a szívem. Életem egyik legszörnyebb élménye volt, senkinek sem kívánom. Nem tudtam abbahagyni a zokogást. Békésnek tűnt, de látszott rajta, hogy már nincs benne élet. Talán csak ott fogtam fel igazán, hogy az egyetlen gyermekem már soha nem fog megölelni” – mondta zokogva a férfi a Borsnak.

Sosem tudja feldolgozni

A gyászoló apa azt mondta, hogy még nem döntötte el, hogy hamvasztják vagy koporsós temetést rendeznek a kis Alexnek. Úgy érzi, sosem tudja feldolgozni ezt a borzalmat.

Kihallgatta a bíróság

Az olaszországi bíróság is közben kihallgatta Norbertet. A férfinek két tolmács segített, miközben a bíróval beszélgetett. „Elmondtam, hogy Katalinnal már régen megromlott a kapcsolatunk, és azt is, hogy a terhessége alatt is ütögette a hasát. Gondolom, azért, hogy elvetéljen. Engem akadályozott abban, hogy rendes kapcsolatot ápoljak a kisfiammal”.

Előre kitervelte a gyilkosságot

A bíró azt mondta, hogy a rendelkezésre álló információkból arra a következtetésre jutott, hogy Katalin előre kitervelte a gyilkosságot. Egyes hírek szerint az eddig tudott időpontoktól eltérően a nő már szeptember 15-én Olaszországba utazott a kisfiúval, vagyis két héttel a gyilkosságot megelőzően már Itáliában tartózkodtak.

Kést is vitt magával

Az előre kiterveltségre utal az is, hogy Katalin Magyarországról vitte magával azt a kést, amellyel kioltotta a kisgyermek életét. A nő tárgyalása már zajlik az olasz bíróságon.

Nem ment el a gyilkosság helyszínére

Norbertben felmerült, hogy elmegy a borzalom helyszínére, de végül nem tette meg. „Egyáltalán nem tett volna jót a lelkemnek. Így is elég szörnyű volt az utam, az ellenségemnek sem kívánom. Remélem, már nem kell visszamennem. A tárgyalásra sem vagyok kíváncsi, elég, ha majd értesülök az ítéletről. Azt kívánom, hogy Katalin élete végéig maradjon börtönben”.

Anyját is megfenyegette

Katalin édesanyja továbbra sem akarja látni a lányát. A súlyos beteg asszony korábban azt mesélte, hogy a lánya a gyilkosság előtt őt is életveszélyesen megfenyegette.

Elmegy a temetésre

Most azt mondja, lányának nem a börtönbe, hanem az elmegyógyintézetben lenne a helye. Unokája temetésére elmegy, de az apával nem akar szóba állni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: rendőrök helyszínelnek a gyilkosság után