Édesanyja soha többé nem akarja látni azt a gyilkos nőt, aki három napja Olaszországban megölte saját kétéves kisfiát. Az idős nagymama, amióta megtudta mi történt, vigasztalhatatlan, nem érti, lánya hogy volt képes erre a szörnyű tettre.

Megölte gyermekét

Amint arról a Kékvillogó.hu is beszámolt borzalmas tragédia történt a napokban, egy Olaszországba szökött magyar anya, kegyetlen módon kivégezte a kétéves kisfiát, azért mert nem bírta elviselni, hogy a bíróság az apánál akarta elhelyezni a gyermeket.

Több késszúrással végzett vele

A gyermekkel több késszúrással végeztek, a mellkasán és a nyakán is találtak sérüléseket. A nőnek a magyar bíróság döntésének értelmében péntek délután át kellett volna adnia a gyermeket a budapesti apának, azonban ezt nem tette meg. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A család értesítette a nagymamát

Katalin édesanyja pénteken másik, már felnőtt unokájától kapta a hírt: lánya, késsel kioltotta Alex életét, majd a már halott gyerek holttestével besétál egy szupermarketbe. Ott a dolgozók és a vásárlók legnagyobb döbbenetére a pénztár melletti szalagra helyezte a picit és közölte: orvosi segítséget kér. 

Elküldte a halott kisfiú fotóját

A család és a gyerek édesapja úgy értesült a tragédiáról, hogy Katalin lefotózta a halott kisfiút, majd a képet több embernek is elküldte.

Bolondulásig szerette a kisfiát

„Nekem a mindenem volt ez a kisfiú. Gyakorlatilag itt éltek Katival együtt nálam, annak ellenére, hogy a lányomnak volt egy pici háza Pest megyében. Látni sem akarom többé a lányom! De bármennyire is haragszom rá, azt el kell mondanom, hogy jó anya volt. Bolondulásig szerette Alexet, ezért is nem tudta elfogadni a bíróság döntését. De ilyet akkor sem lehet csinálni. Hogy ölheti meg valaki a saját vérét? Borzalmas, de ki kell mondanom: magát a gonoszt neveltem fel” – mondta a Borsnak a gyászoló nagymama.

Külön szobája is volt a nagymamánál

A 13. kerületi önkormányzati lakásban élő nagymama még külön szobát is berendezett a kisfiúnak. Az idős asszony több súlyos műtéten is átesett, a kis Alex éltette, akivel sokszor az utcán közlekedő autókat nézegették az ablakból.

Korábban is voltak pszichés zavarai

Erzsébet elmondásából kiderül, hogy a korábban felnőtt filmekben is szereplő Katalinnak igen komoly gondjai voltak, már az első gyermeke születésekor is. Olyannyira, hogy el is vették tőle a gyereket, a gyámságot a nagymama kapta meg.

Idegosztályra került

„Katin nagy fia egy olasz férfitől van, aki annyira kikészítette a lányomat, hogy az idegosztályra került. Lekötözve feküdt egész nap. Közben valakinek a gyereket is nevelni kellett. Magamra vállaltam a feladatot, mert azt az unokámat is imádom. Aztán némiképpen felépült a lányom, ideköltözött hozzám, így éldegéltünk” – mondta a gyászoló nagymama.

A bírósági döntés után szökött meg

Erzsébet azt mondta, hogy Katalin később ismerkedett azzal a férfival, akitől Alex született. Borzalmas kapcsolat volt, főleg a pici megszületése után. Állandóan azon harcoltak, hogy kivel éljen a kis Alex. Aztán döntött a bíró, és amint ezt megtudta Kati, eltűnt a gyerekkel együtt.

15 évig élt Dömsödön

Dömsödön, ahol Katalin élt, mindenki ledöbbent. Az egyik szomszéd azt mesélte, hogy 15 évvel ezelőtt mutatkozott be nekik az asszony, már akkor látszott rajta, hogy valami nem stimmel vele.

Olasz börtönben van

Katalint jelenleg egy olasz börtönben őrzik, az eljárást alighanem ott fogják lefolytatni, és könnyen lehet, hogy a rá váró büntetést is ott kell majd letöltenie.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Helyszíni felvétel – Forrás: YouTube