Ahogyan arról a BudapestKörnyéke.hu is hírt adott borzalmas tragédia híre rázta meg nemrégiben az országot. Egy Olaszországba szökött magyar anya brutális kegyetlenséggel végzet kétéves kisfiával, azt követően, hogy a bíróság arra kötelezte, haladéktalanul adja át a gyermeket az édesapjának. A nő erre nem volt hajlandó, a gyermekkel pedig több késszúrással végzett, majd bevitte egy Lidl áruházba a halott vagy még haldokló kicsit és a kasszaszalagra helyezte. Az ügyben nemrégiben közleményt adott ki a magyar rendőrség.

Fotókat készített

A borzalmas események részleteiről portálunk is beszámolt, mint megírtuk az anya, miután a kétéves kisfiút brutális módon kivégezte, a gyermek holttestéről fotókat készített, amiket aztán elküldött az Apák az Igazságért Közhasznú Egyesület elnökségének egyik tagjának, Kalmár Lászlónak – azzal a szöveggel, hogy a gyermek most már senkié nem lesz. A fotókat Kalmár László küldte tovább a gyermek édesapjának. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Megszólalt a rendőrség

A tragédia kapcsán nemrégiben közleményt adott ki a magyar rendőrség, a police.hu oldalán azt írják, a gyermekét Olaszországban meggyilkoló asszonyt kiskorú elhelyezésének megváltoztatása miatt körözte a 13. Kerületi Rendőrkapitányság.

A Kékvillogó.hu Magyarország 11. legolvasottabb hírportálja volt a hivatalos mérések szerint. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Az apa bejelentést tett

A rendőrség beszámolója szerint egy férfi 2021. szeptember 29-én jelentette be a rendőrségen, hogy korábbi élettársa a kilenc nappal korábban hozott bírói végzés ellenére nem adta át neki közös gyermeküket, hanem Olaszországba utazott vele. A Budapesti Rendőr-főkapitányság 13. Kerületi Rendőrkapitánysága kiskorú elhelyezésének megváltoztatása bűncselekmény miatt indított nyomozást.

Kapcsolódó:

Körözni kezdték Katalint

A 44 éves, magyar állampolgárságú nő körözését még aznap elrendelték, valamint felvették a kapcsolatot a gyámhatósággal. Amikor a nő 2021. október 1-jén a kétéves kisfiú megöléséről küldött üzenetet az apának, a Budapesti Rendőr-főkapitányság haladéktalanul megkezdte az adatgyűjtést, közben folyamatosan kapcsolatban állt az olaszországi hatóságokkal, akik el is fogták az asszonyt. Az emberölés miatt az olasz rendőrség folytatja az eljárást. 

Katalin körözési fotója:

Fotó: police.hu

Küzdöttek a kicsi életéért, de már hiába

A helyi lapok információi szerint a kicsi életéért a mentősök még küzdöttek, a boltban megpróbálták újraéleszteni, ám hiába, a gyermek addigra már halott volt. Állítólag Katalin azért vihette be a Lidl-be a kicsi élettelen testét, mert segítséget akart kérni, ám már késő volt.

Bevitték a nőt a rendőrségre

A lapok azt írták az anyát ezt követően azonnal bevitték a helyi rendőrségre, ám olyan zavart állapotban volt, hogy azt sem tudták megállapítani, milyen kapcsolatban is volt pontosan a gyermekkel.

Megszólalt az olasz település polgármestere

A helyi hatóságok azonnal elrendelték az ügy vizsgálatát, Cittá della Pieve polgármestere, Fausto Risini pedig megrendülten nyilatkozott az Il Giornalénak: “Nincsenek szavak arra, ami történt. Egész Cittá Della Pievét megrázta és sokkolta az eset, és csak erre a kétéves kis angyalkára tudunk gondolni.” – mondta. 

Könnyek között nyilatkozott az apa

A gyászoló apa most a Borsnak szólalt meg, elmondta, hogy az anya – Katalin – már korábban is fenyegetőzött a kis Alex felgyújtásával, továbbá arról is beszélt, hogy a nő korábban pornószínésznőként dolgozott.

Feldolgozhatatlan tragédia

A lap azt is írja, hogy Katalin életvitele miatt kötelezte a bíróság őt arra, hogy a kétéves gyermeket adja át az édesapjának, ám ő inkább Olaszországba vitte, ahol aztán több késszúrással végzett vele. Az apa, Norbert vigasztalhatatlan, a történteket talán soha nem is lesz képes feldolgozni, már csak azért sem, mert a nő a kegyetlen tette után fényképeket küldött a kicsi vérbe fagyott holttestéről.

Már korábban is fenyegetőzött

Norbert elmondása szerint Katalin már korábban is fenyegetőzött a kicsi megölésével, volt, hogy azt mondta, leönti Alexet benzinnel és felgyújtja.

A bíróság döntött

A bíróság miután elemezte a nő életvitelét úgy döntött, hogy az anyának azonnali hatállyal át kell adnia a gyermeket az apjának, azonban Katalin ezt nem tette meg, Olaszországba szökött, ahol a kisfiút több késszúrással kivégezte, majd a gyermeket egy áruház pénztári futószalagjára helyezte, hogy egy fényképet küldhessen Norbertnek.

Az apa összetört

Az apa a tragédiát követően megtörten nyilatkozott a Borsnak, elmondta Katalin már hosszú ideje pokollá akarta tenni az ő és rokonai életét. “Egy állatot szoktak így megölni” – zokogta az apa a Borsnak, továbbá elmondta:

Pornószínésznő volt

“Mindenkit feljelentgetett a környezetemben, engem pedig verbális erőszakkal és pedofil vádakkal illetett. Úgy vélem, ez az ő fantazmagóriáinak köszönhető. Korábban pornószínésznőként dolgozott Olaszországban, és minden egyébbel, ami az éjszakai élettel jár” – mondta Norbert, aki azt tervezi, hogy a kisfiát hazahozza Olaszországból, hogy magyar földben temethesse el.

Nem voltak házasok

A férfi azt is elmondta a lapnak, hogy Katalinnal nem voltak házasok, csak együtt éltek. “Azt mondta, hogy menopauza van nála, ehhez képest két hónap után közölte, hogy gyermeket vár. Amíg terhes volt, többször láttam, hogy a hasát ütögette, dohányzott és szteroid tartalmú tablettákat szedett” – árulta el a gyászoló férfi.

Távoltartási végzést is kért az apa

“Távoltartási végzést kért ellenem, de azt nem ítélték meg. A folyamatos kapcsolattartást viszont akadályozta. Még vidékre is leköltözött. A pandémia ideje alatt három hónapig nem találkozhattam a fiammal” – mondta az apa a lapnak.

Nem tudja, hogyan lehetett volna elkerülni a tragédiát

“Nem tudom, mit tehettem volna, de ami történt, azt nem lett volna szabad hagyni. Pokollá tette az életünket. A munkahelyemre is írt lejárató levelet. Szép életünk lehetett volna Alexszel, még a lakóhelyemen is elintéztem, hogy felvegyék egy kiváló bölcsődébe. A kisfiam koraszülött volt, tehát fejlesztésre volt szüksége.” – nyilatkozta megtörten Norbert. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: A gyilkos anya – Forrás: police.hu