Vonat elé akart ugrani egy férfi a gödi vasútvonalon, de a dunakeszi körzeti megbízottaknak sikerült jobb belátásra bírniuk és megmentették az életét.

Eltűnt férfit kerestek

A rendőrségre eltűnés miatt érkezett jelzés 2021. szeptember 11-én reggel. Az egyenruhások többen, több irányba indultak keresni az otthonából ismeretlen helyre távozó férfit. A Kekvillogo.hu legfrissebb híreit ide kattintva tudod elolvasni.

A peronon találtak rá

Röviddel a bejelentést követően egy, a személyleírással megegyező férfit pillantottak meg a gödi vasútállomás peronján.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Rossz állapotban volt

A zavart, könnyes szemmel sétálgató férfi elmondta a rendőröknek, hogy problémái miatt úgy döntött, egy arra közlekedő vonat elé veti magát. A körzeti megbízottak beszélgetni kezdtek a kétségbe esett emberrel, mentőt hívtak hozzá, kiérkezésükig ahogy csak tudták, nyugtatták.

Átadták a mentőknek

Már a mentők kiérkezése előtt sikerült az elkeseredett férfit jobb belátásra bírniuk, a mentőszolgálat munkatársainak átadták, akik további vizsgálatok miatt kórházba vitték.

Korábbi eset

Amint a Kékvillogó megírta, öngyilkossággal fenyegetőzött egy férfi Baján, akit az egyik bajai rendőrnek és két állampolgárnak kellett kisegítenie a Dunából.

Testvére riasztotta a rendőröket

2021. február 8-án, délelőtt tett bejelentést a rendőrségre egy nő, aki azzal hívta fel a rendőröket, hogy a Bács-Kiskun megyei Baján lakó testvére öngyilkossággal fenyegetőzött. A nő azt is elmondta az egyenruhásoknak, hogy a férfi feltehetően valamelyik hídnál lehet.

Keresni kezdték a férfit

Az egyik bajai rendőri egység épp a Petőfi híd környékénél volt, azonban az öngyilkossággal fenyegetőző férfit sehol sem találták. Eközben egy másik rendőrpáros egy másik hídnál megtalálta a férfit.

A Dunában akart végezni magával

Két másik járőr, Domokos János őrmester és Szunyog Krisztián törzsőrmester a Türr István hídhoz ment, ahol a parton meg is látták a férfit és három társát. A rendőrök kiérkezésével egy időben az őrjöngő férfi belefutott a Dunába.

Beugrottak érte

Domokos János és a parton lévő két személy nem habozott, és azonnal utánament a mély vízbe, ahol a férfi azt kiabálta, hogy öngyilkos akar lenni. Ezt követően Szunyog Krisztián is berohant a vízbe és végül közösen kimentették a férfit, aki eközben is folyamatosan őrjöngött, továbbá öngyilkossággal fenyegetőzött. A Kekvillogo.hu legfrissebb híreit ide kattintva tudod elolvasni.

Kiemelt kép: peron – Forrás: BPK