Vasárnap este lövöldözés történt Dunakeszin, egy 54 éves férfi megölte a volt feleségét, a közös gyermeküket és a nő anyját, majd magával is végzett. Ezúttal több ismerős is megszólalt az üggyel kapcsolatban, például a saját első osztályos kisfiát is kivégző férfi édesanyja.

Az utcán vesztek össze

A kisfia hazavitelének időpontján kapott össze B. Zoltán és volt párja, O. Melinda Dunakeszin. A veszekedésnek brutális vérengzés lett a vége: a férfi először Melindát, majd volt anyósát, Évikét, végül a durrogásra kirohanó kisfiát, Maxit is megölte. Ezután öngyilkos lett. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nem engedték be a házba

A férfit soha nem engedték be a lakásba, mindig az utcán adta át Maxit az anyukájának, most is ott kezdtek vitatkozni. A gyermeket ekkor beküldték a házba, hogy ne hallja a veszekedést. Ekkor Zoltán először a volt párját, majd a nő édesanyját lőtte le egyetlen lövéssel.

A lövöldözésre rohant ki

A lövöldözés hangjaira rohant ki a házból a kisfiú, majd az egyik szemtanú állítása szerint megkérdezte az apját: „Apu, te lelőtted anyuékat?”, akire ezután háromszor lőtt rá a bekattant férfi. Zoltán ezután bement a házba és magával is végzett.

Megszólalt az édesanya

“Egyelőre azt sem tudom, mire gondoljak! Nem megy! A barátaim és a családom állnak mellettem” – mondta a Borsnak a gyilkosságokat elkövető férfi édesanyja.

Nem tudott rá válaszolni

A kérdésre, hogy képes lesz-e megbocsátani a fiának, nem tudott válaszolni. Az ismerősök szerint Zoltánnal nem volt probléma, három, idősebb gyermekét már felnevelte, ők úgy tudták, szerette Maximilient is. 

Anyagi gondjai voltak

„A néni férje két éve hunyt el, azóta a fia gondoskodott róla. Ritkán jött, de akkor mindig megpakolva ajándékokkal. A néni mesélte, hogy a fiát anyagi gondok gyötrik, a járvány nem tett jót a vállalkozásának” – mondta a gyilkos anyjának ismerőse.

Terrorizálta az exét

Melinda ismerősei arról számoltak be, hogy Zoltán terrorizálta az exét. „Melinda nagyon kedves nő volt és csodás anya. Az a férfi állandóan terrorizálta lelkileg, többször is panaszkodott a munkahelyén” – mesélte az asszony egyik munkatársa.

Most kezdte az elsőosztályt

„Szuper ember és szuper anya volt. Imádta a kisfiát, de a gyerek is őt. Pár napja kapott a kisfiú egy quadot, annyira boldog volt vele! Most kezdte az első osztályt, szegénykém alig pár napot járhatott. Rettentően sajnálom, ami velük történt” – mondta a meggyilkolt nő egyik alkalmazottja. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: A gyilkosság helyszíne – Forrás: Rendőrség