Öngyilkossággal fenyegetőzött egy férfi Baján, akit az egyik bajai rendőrnek és két állampolgárnak kellett kisegítenie a mély vízből. A parton tartózkodó személyek azonnal utánamentek a vízbe, miután a férfi azt ordította, hogy öngyilkos akar lenni.

Testvére riasztotta a rendőröket

2021. február 8-án, délelőtt tett bejelentést a rendőrségre egy nő, aki azzal hívta fel a rendőröket, hogy a Bács-Kiskun megyei Baján lakó testvére öngyilkossággal fenyegetőzött. A nő azt is elmondta az egyenruhásoknak, hogy a férfi feltehetően valamelyik hídnál lehet. A Kekvillogo.hu legfrissebb híreit ide kattintva tudod elolvasni.

Baján akart öngyilkos lenni

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Keresni kezdték a férfit

Az egyik bajai rendőri egység épp a Petőfi híd környékénél volt, azonban az öngyilkossággal fenyegetőző férfit sehol sem találták. Eközben egy másik rendőrpáros egy másik hídnál megtalálta a férfit.

A Dunában akart végezni magával

Két másik járőr, Domokos János őrmester és Szunyog Krisztián törzsőrmester a Türr István hídhoz ment, ahol a parton meg is látták a férfit és három társát. A rendőrök kiérkezésével egy időben az őrjöngő férfi belefutott a Dunába.

Beugrottak érte

Domokos János és a parton lévő két személy nem habozott, és azonnal utánament a mély vízbe, ahol a férfi azt kiabálta, hogy öngyilkos akar lenni. Ezt követően Szunyog Krisztián is berohant a vízbe és végül közösen kimentették a férfit, aki eközben is folyamatosan őrjöngött, továbbá öngyilkossággal fenyegetőzött.

Mentők is érkeztek

A rendőrök életmentését követően további rendőri egységek érkeztek a helyszínre, ahová a mentőszolgálat is megérkezett. A mentők végül kórházba szállították a férfit.

Szombaton egy nő lett öngyilkos Budapesten

A Kékvillogó oldalán is beszámoltunk róla, hogy szombat délelőtt öngyilkosságot követett el egy nő Budapest 11. kerületében. A kondorosi lakóparkhoz több rendőr- és mentőautó is kiérkezett.

Kiugrott az ablakból

A borzalmas tragédia kapcsán a kondorosi lakóparknál élők azt mondták, egy nő az áldozat, aki valamelyik panellakás ablakából ugrott ki. Arról azonban nincs információ, miért követett el az áldozat öngyilkosságot.

Ha segítség kell

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

A Kekvillogo.hu legfrissebb híreit ide kattintva tudod elolvasni.

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Police.hu