Szombat délelőtt riasztották a rendőröket, mivel egy nő véget vetett az életének Budapest 11. kerületében. Arról egyelőre nincs információ, miért következett be az öngyilkosság.

Öngyilkos lett

A budapesti, 11. kerületi kondorosi lakóparkban végzett magával egy nő, a rendőrök és a mentők ezért vonultak ki a helyszínre – írja a Ripost. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt történt a haláleset

A Kékvillogó.hu Magyarország 11. legolvasottabb hírportálja volt a hivatalos mérések szerint. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Zajlik a helyszínelés

A lapnak az egyik olvasójuk küldött be egy fotót, amin látni lehet, hogy a rendőrök helyszínelést végeznek a lakóparknál. A borzalmas tragédiához mentőkocsik is érkeztek.

Ez történhetett

A kondorosi lakóparknál élők szerint öngyilkosság történt, és úgy tudják, egy nő az áldozat, aki valamelyik panellakás ablakából ugrott ki.

Korábban egy nőre zuhant rá egy férfi

Mint korábban megírtuk, 2020. július 31-én döbbenetes tragédia történt szintén Budapest 11. kerületében. Egy sétáló édesanyára zuhant rá egy öngyilkos férfi, aki a 14. emeletről ugrott ki.

Mindketten meghaltak

Az édesanyával ott volt a három éves kisfia és egy babakocsiban a fél éves kislánya is. Ők azonban nem sérültek meg, viszont édesanyjuk azonnal életét vesztette a rázuhanó férfivel együtt.

Sétálni indultak

A csendes és nyugodt nyári napon egy teljesen átlagos sétára indult a 41 éves anyuka a gyermekeivel. Éppen a lakóház bejáratán léptek ki, amikor bekövetkezett a tragédia.

Nagyon hiányzik az édesapának a felesége

Az édesapa fél év elteltével tudott csak megszólalni. Akkor azt mondta a Blikknek: “Legalább a külsőségekben megteremtünk mindent, amit csak tudunk, azt pedig elrejtem a srácok elől, amit a szívemben érzek”.

Ha segítség kell

Ha Ön is úgy érzi, segítségre szorul, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Panelházak – Forrás: BudaPestkörnyéke