Vádat emelt a Mezőkövesdi Járási Ügyészség azzal a férfival szemben, aki 2020 szeptemberében verte meg kislánya édesanyját, miután erős konfliktusuk alakult ki a láthatás körül. Az ügyészségi vádirat szerint az egyik délelőtt a férfi előzetes egyeztetés nélkül vitte el a volt élettársától a kiskorú gyermeküket.

Vita a láthatás körül

2020 szeptemberében, délelőtt a férfi átment a volt élettársának mezőkövesdi lakásához Borsod megyében, azért, hogy onnan engedély és előzetes egyeztetés nélkül elvigye a kiskorú gyermeküket. A Kekvillogo.hu legfrissebb híreit ide kattintva tudod elolvasni.

Mezőkövesdről vitte el a kisgyereket

Nem találta az anya a gyermekét

Amikor az asszony észlelte, hogy nincs otthon a kislánya, kerékpárral indult a keresésére, és az utcán utol is érte a gyalogló gyermeket és a férfit. A nő azonnal felelősségre vonta a volt élettársát.

Tettlegességig fajult a vitájuk

Ezt követően hangosan vitatkozni kezdtek és kölcsönösen szidalmazták egymást, a konfliktusnak pedig az vetett véget, hogy a férfi nagy erővel belerúgott a nő biciklijébe, aki ettől a kerékpárjával együtt a földre esett. Az erőszakos férfi azonban nem állt le.

Összeverte és a földön húzta

A földön fekvő édesanya fejét többször is megütötte a férfi a tenyerével, majd megfogta a nőt a lábánál és húzni kezdte egy füves útszakaszon. Az anyának sikerült kiszabadulnia a volt élettársa szorításából, és futva menekült, de a férfi végigkergette az utcában, amikor a nő a nyitott kapun keresztül bemenekült egy ház udvarára.

Újabb pofon

A feldúlt férfi a ház udvarára is követte az anyát, akivel ismét kiabálni kezdtek, szidalmazták egymást, majd a férfi egy újabb pofont lekevert a nőnek, aki az erős ütéstől nekiesett a kapunak.

Kijött a ház tulajdonosa

A hangos kiabálásnak és a bántalmazásnak az vetett véget, hogy a ház tulajdonosa kiment az udvarra, és elzavarta a támadót. Az ütések folytán az anya a fején 8 napon belül gyógyuló duzzanatokkal járó sérüléseket szenvedett el, könnyű testi sértés miatt pedig magánindítványt terjesztett elő.

Ez is érdekelhet

Fogházbüntetést indítványoztak

A vádhatóság a büntetett előéletű férfival szemben fogházbüntetés és közügyektől eltiltás kiszabását indítványozta. A Kekvillogo.hu legfrissebb híreit ide kattintva tudod elolvasni.

Kiemelt kép: Rendőrautó – Forrás: BudaPestkörnyéke