A BRFK Kábítószer Bűnözés Elleni Osztálya ferencvárosi lakásán csapott le egy feltételezett drogdílerre, akinél drogot, készpénzt és fegyvert is találtak. A videót az elfogásról a cikk végén találod.

Múlt héten csaptak le a rendőrök

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Kábítószer Bűnözés Elleni Osztályának nyomozói 2022. december 12-én IX. kerületi lakóhelyén fogták el azt az 52 éves férfit, aki a gyanú szerint kábítószer-kereskedelemből élt.A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kisbaba mellett árulta a drogot

A drogot otthonról árulta, ahol élettársával és kéthónapos gyermekükkel laktak. A kutatás során a rendőrök 86 gramm fehér port (a gyorsteszt szerint amfetamint), 21 tablettát (a jelenlegi adatok alapján MDMA-t), 9 gramm kábítószergyanús növényi származékot (marihuánát) és digitális mérleget találtak.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Egy fegyvert is lefoglaltak

A rendőrök emellett csaknem 800 000 forintot, valamint egy gáz-riasztó fegyvert és hozzá tartozó lőszereket is találtak. A lefoglalt kábítószerek feketepiaci értéke összesen mintegy 350 ezer forintra tehető.

Őrizetbe vették és már le is tartóztatták

N. Sándort a fővárosi nyomozók kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, majd őrizetbe vételét követően előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, melyet a bíróság 2022. december 14-én elrendelt.

Legutóbb egy 67 éves férfit fogtak el

Mi is megírtuk, hogy az újpesti nyomozók 2022. december 2-án tartottak kutatást egy 67 éves férfi lakásában, ahol 668,3 gramm kokaint, valamint 3,5 kilogramm kábítószer hígítására alkalmas anyagot találtak. 

Pénzt is foglaltak le

A kábítószer adagolásához és árusításához használt eszközök (présgép, nylon zacskók) mellett a rendőrök több mint egymillió forintot is lefoglaltak a feltételezett elkövetőtől. A lefoglalt drog feketepiaci értéke mintegy 30 millió forint.

Őt is letartóztatták

A nyomozók a 67 éves K. Ferencet kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt hallgatták ki, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amelyet a bíróság 2022. december 4-én elrendelt.​

Ózdon is elfogtak egy dílert

Amint azt a Kékvillogó is megírta az Ózdi Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 36 éves ózdi férfival szemben. A nyomozás adatai szerint az elkövető 2022. december 7-ét, megelőzően, azaz elfogásáig Ózdon kábítószer eladásával kereskedett.

Ott is rengeteg mindent találtak

A férfi lakásán tartott házkutatáson kábítószer gyanús növényi törmeléket, készpénzt, a szer árusításhoz szükséges eszközöket találtak, amelyeket a rendőrök le is foglaltak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Videó a ferencvárosi elfogásról

Kiemelt kép: részlet a videóból/police.hu