Ámokfutása során a fenyőfa sem úszta meg. Állítólag összeveszett feleségével, emiatt dühödött fel annyira. Az ügyészség felfüggesztett börtönt szabna ki a magából kivetkőző férfire.

Ilyen bűncselekmények miatt emeltek ellene vádat.

A garázdaság vétsége, rongálás vétsége, és ittas járművezetés vétsége miatt indult ügyben az Esztergomi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be azzal a büntetett előéletű férfival szemben, aki egy pilismaróti üzletben összetörte a kávéautomatát. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Senki se menekülhetett verbális agressziója elől

Az ügyészség közlése szerint az eset tavaly karácsony előtt, december 22-én történt egy pilismaróti boltban. Itt jelent meg alaposan leittasodva a férfi, ahol hangoskodni kezdett. dobálta a ruházatát és a nála lévő fenyőfát, félmeztelenre vetkőzött, miközben a bolti eladókkal, és vásárlókkal üvöltözött.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A kávéautomata sem úszta meg

Majd egyik pillanatban célba vette a boltban lévő kávéautomatát: annak többször beleütött, emiatt az betörött úgy, hogy alig tudta onnan öklét kihúzni. Ezzel a húzással 127 ezer forintos kárt csinált.

Próbálták csillapítani, de semmi sem hatotta meg

A férfit többen próbálták lecsillapítani, illetve a boltból eltávolítani, ennek során egy vásárlót az elkövető többször megrángatott. A jog szerint magatartása kihívóan közösségellenes és erőszakos magatartása alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást és riadalmat keltsen.

Sok van a rovásán

Nem először akadt dolga a rendőrökkel a renitens férfinak. Szűk egy hónappal az áruházi tombolás előtt, november 30-án éjjel Esztergomban, a Visegrádi úton ittas állapotban rendszám nélkül vezetett egy autót.

Megúszná felfüggesztettel

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy az Esztergomi Járásbíróság a férfival szemben végrehajtásában felfüggesztett szabadságvesztést, tiltsa el őt a vezetéstől, valamint kötelezze a szétvert kávéautomatában okozott kár megtérítésére.

„Ez itt olyan, mint Chicago”

„Szerintem biztos vagy belőve volt, vagy alkohol hatása alatt állt. Normális ember ilyet nem csinál. A Chicago azt jelenti, hogy ha az embereknek nehezebben megy a sorsuk, akkor bizony előtőrnek olyan indulatok, amelyeknek semmi helye a közösségben” – mesélte egy helyi lakos a Blikk beszámolója szerint.

Összeveszett élettársával, ezért tombolt

A TV2 Tények című műsora úgy tudja, a férfi a párjával dulakodhatott a boltban, valószínűleg összevesztek, emiatt pedig teljesen kikelt magából. Az eset óta nem léphet be az épületbe. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

És akkor jöjjön a már emlegetett videó

(Kiemelt képünk a bűncselekményről készült biztonsági kamera felvételének egyik pillanata.)