Idős férfi szenvedett balesetet Volvójával szerda délután Diósdon, a Sashegyi úton. A Polgármesteri Hivatal előtt elhaladt, miközben hölgy utasával beszélgetett, majd – miközben balra, a Kossuth Lajos utcára kanyarodott volna – utasa arra lett figyelmes, hogy a sofőr nem válaszol. Minden előzmény nélkül rosszul lett.

Fának csapódtak

Az autó kanyarodás helyett egyenesen hajtott tovább, felugratott a szemben lévő füves területre, kidöntött egy jelzőtáblát, majd az ott álló fának csapódott. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Az utas hívta a mentőket

Az utas ki tudott szállni a roncsból, azonnal hívta a mentőket. Az Mentőszolgálat a mentőautó mellett egy mentőhelikoptert is riasztott a balesethez.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Szívrohamot kapott

 A gépkocsi vezetője az elsődleges információk szerint vezetés közben szívrohamot kapott. A helyszínre riasztott egységek sokáig próbálták újraéleszteni, és végül sikerrel jártak.

Nem volt előzménye a rosszullétnek

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/GK

A fa állította meg a Volvót

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/GK

Hamar érkezett a segítség

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/GK

Fennakadás volt a helyi forgalomban

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/GK

Kórházba szállították

Az idős sofőrt életveszélyes állapotban, a Semmelweis Egyetem Városmajor utcai Szív- és Érgyógyászati Klinikájára szállították.

Már műtötték a szívét

Úgy tudjuk, a sofőrön a tavalyi év során már végeztek egy szívműtétet, ugyanott, ahova most is szállították. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A képek forrása: BudaPestkörnyéke.hu/GK