Életmentő műtétet kellett végrehajtani azon a szlovén nőn, akit hasba szúrtak Tornyiszentmiklóson.

Összevesztek

Egy szlovén pár február 23-án éjjel egy óra körül összeveszett, majd együtt indultak el gyalog a közeli temető felé vezető úton. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Arcon ütötte, megszúrta

Amikor egy hídhoz értek, akkor a férfi arcon ütötte a párját, majd a nála lévő késsel megvágta a nő bal alkarját és a jobb csuklóját, és hasba szúrta – olvasható a főügyészség válaszában.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Hálóingben gyalogolt

A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság éjjel 1 óra 49 perckor kapott bejelentést arról, hogy hálóingben gyalogol a Petőfi utcában egy asszony és erősen vérzik a hasa.

Életveszélyesen megsérült

A rendőrök azonnal a helyszínre mentek és mentőt hívtak a 70 éves asszonyhoz, akinek szúrt és vágott sérülései voltak. Mint kiderült, az idős nő a bántalmazás következtében életveszélyes sérülést szenvedett.

Azonnal megműtötték

A legnagyobb problémát a májat ért szúrást okozta. Az asszonyt a kórházba szállítása után azonnal megműtötték, így sikerült az életveszélyt elhárítani.

Beismerte tettét

Az 56 éves elkövető beismerő vallomást tett, majd őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatását. Igazságügyi elmeorvos szakértőt is kirendeltek az elmeállapotának vizsgálatára, azt kiderítendő, hogy büntethető-e.

Szerelemféltés a háttérben

A Kékvillogó.hu írt korábban arról, hogy szerelemféltés állhat a hátterében annak a gyilkossági kísérletnek, amely egy borsodi kistelepülésen történt. A vádirat szerint az 58 éves férfi egy borsodi kistelepülésen lévő családi házukban élt a feleségével. 2020 februárjától egy betegség következtében a bal keze lebénult, nehezen tudta mozgatni, s mivel korábban ez volt a domináns keze, innentől a gyengébb, ügyetlenebb jobb kezét használta. 

Mindent kitervelt

Féltékeny volt a feleségére, mert szerinte megcsalta, és emiatt több vita is volt közöttük. Eltervezte, hogy megöli az asszonyt, ezért 2022 februárjában, az egyik este magához vett egy 30 centi hosszúságú konyhakést.

Párna alá rejtette

A férfi a szúró- és vágóeszközt közös hálószobájukban a párnája alá rejtett, majd elaludt. Másnap reggel a felesége felébresztette a férfit, iskolába indította közös gyermeküket, majd visszafeküdt az ágyba. Ekkor a férj elővette a konyhakést, amellyel a fekvő sértettet nyakon szúrta.

Védekezett az asszony

A feleség védekezett, megpróbálta eltolni magától a vádlott kezét, aki a nyakán és a hátán újból többször megszúrta. A nőnek volt annyi lélekjelenléte, hogy kimenekült a szobából, majd a másik lakrészben lévő lányánál bezárkózott. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció