Összekeverte a játékot a valósággal egy 29 éves férfi, aki lopott kerékpárral ment betörni, majd lenyúlt egy kocsit és összetörte. A tiszanánai rendőrök néhány órán belül elfogták a sarudi gyanúsítottat.

Rossz fát tett a tűzre

A Hevesi Rendőrkapitányság Tiszanánai Rendőrőrse február 25-én őrizetbe vett egy sarudi lakost, aki ellen lopás bűncselekmény gyanúja miatt indult eljárás. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ellopott egy kerékpárt

A 29 éves férfit azzal gyanúsítják a rendőrök, hogy február 24-én az esti órákban a kerítésen átmászva bement egy kömlői ingatlan udvarába, ahol egy női kerékpárt vett magához, majd azzal a településen áttekert egy másik családi házhoz.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ezzel a bringával tekert tovább

Ékszereket is elvitt

Itt is sikerült bejutnia az épületbe, ahonnan arany ékszereket és több százezer forint készpénzt tulajdonított el, illetve magához vette az utcán parkoló autó indítókulcsát is, mellyel elhagyta a helyszínt.

Megtalálta az értékeket

Lopott autóval szenvedett balesetet

Az autókázás nem tartott sokáig, ugyanis Tiszanána határában balesetet szenvedett, ezért a járművet hátrahagyta – adta hírül a Police.hu.

Tönkre vágta a BMW-t

Rövid időn belül elfogták

A rendőröknek a helyszíni adatgyűjtést követően néhány órán belül sikerült azonosítaniuk, majd elfogniuk a bűncselekmény elkövetésével összefüggésbe hozható férfit, aki kihallgatásán beismerő vallomást tett.

Letartóztatják

A nyomozók előterjesztést tettek a gyanúsított letartóztatásának indítványozására, illetve a kutatás során megtalálták az ellopott ékszerek jelentős részét is. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: az ellopott autó. Fotók: police.hu