Borzasztó, hogy mit művelt a kisfiúkkal az a debreceni tanár, akit csütörtökön ítéltek el kilenc évre.

Gyomorforgató részletek

Az ítélethozatal előtt gyomorforgató részletek derültek ki, a speciális iskolában több gyereket is molesztált. A legfiatalabb áldozata még csak 4 éves volt, egy 14 éves fiúval pedig iskolán kívül csinált olyat, amit nagyon nem szabadott volna, mindezért egy tábla csokit és egy energiaitalt adott neki ajándékba. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Börtönbe kellett volna mennie

A bíróság aztán csütörtökön 9 év, 6 hónap szabadságvesztésre ítélte a férfit. Az ítélet jogerős, a pedofilnak fegyházban kellett volna letölteni büntetését.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Megölte magát

A férfi azonban nem ment el a tárgyalásra, a bíró az ítélethozatal után rendőröket küldtek érte, azonban ők már csak holtan találták meg a férfit a lakásában. Úgy tudni felakasztotta magát, számolt be róla a Tények.

A Tények riportja itt nézhető vissza:

Egy férfi a testvére 6 éves gyerekét használta ki

Amint azt a Kékvillogó is megírta a férfi 2019-ben a testvére 6 éves leánygyermekét, aki ekkor a felügyelete alatt állt, egy elhagyatott szentesi temetőbe csalta, majd ott olyat tett vele, amit nem szabadott volna.

7 évessel is

A férfi ugyanebben az évben másik testvére 7 éves leányunokájával – a gyermek szüleinek lakásán – szintén ugyanígy tett.

Elsőre 9 év

Az elsőfokú bíróság a férfit kétrendbeli szexuális erőszak bűntette miatt 9 év szabadságvesztésre ítélte és végleges hatállyal eltiltotta bármely olyan foglalkozás vagy tevékenység gyakorlásától, amelynek keretében tizennyolcadik életévét be nem töltött személlyel kapcsolatba kerülhet.

Sikeres ügyészi fellebbezés

A másodfokon eljárt Szegedi Ítélőtábla az elsőfokú ítéletet megváltoztatta, és a férfi büntetését 10 év szabadságvesztésre súlyosította – állt az ügyészségi májusi közleményben. Az ítélet jogerős. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Ez is érdekelhet:

Milyen ember az ilyen, testvére 6 éves gyerekét molesztálta, most egy darabig rosszul érzi majd magát a börtönben

Kiemelt kép: Tények videorészlet