Elrendelte a Szolnoki Járásbíróság nyomozási bírája pénteken harminc napra annak a férfinak a letartóztatását, aki a gyanú szerint meggyilkolta a feleségét – közölte Papp Judit, a Szolnoki Törvényszék szóvivője.

Bejelentette a rendőrségen felesége megölését

Amint azt a Kékvillogó is megírta megölte feleségét egy szegedi férfi, majd a gyilkosságot szerda este bejelentette a Szegedi Rendőrkapitányságon. A Kekvillogo.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Kényszerintézkedés

A 45 éves férfit most emberölés bűntettével gyanúsítják. A bíróság a kiemelt tárgyi súlyú bűncselekmény elkövetésével gyanúsított férfival szemben a szökés, elrejtőzés veszélye miatt látta szükségesnek a legsúlyosabb kényszerintézkedés elrendelését.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Fellebbeztek

A döntés ellen a gyanúsított védője fellebbezést jelentett be, kérve, hogy a kényszerintézkedést az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetben hajtsák végre. A letartóztatást elrendelő döntéssel szemben a gyanúsított is fellebbezést jelentett be, így az nem végleges.

Egy társasházban történt

A bűncselekmény egy szegedi társasházban történt, ahol a sértett és a gyanúsított együtt élt. A rendőrök megtalálták a holttestet a lakásban.

Kedden este történt

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség közleménye szerint  kedden 21 óra és szerdán hajnali 4 óra közötti a férfi és felesége között veszekedés alakult ki szegedi lakásukban.

Megfojtotta

Ennek során a férfi a hálószobában az ágyon fekvő felesége mellkasára térdelt, két kézzel megragadta a nyakát, és addig szorította, amíg a nő már nem mozdult. A bántalmazás következtében a nő a helyszínen meghalt. A férfi szerda késő délután az édesapja kérésére, az ő kíséretében a rendőrségen feladta magát.

Kivégezte a párt

A Kékvillogó.hu is írt arról, hogy búcsúlevelet hagyott szüleinek az a szegedi gyógyszerész, aki reménytelenül volt szerelmes az egyetemi társába. Mint kiderült: Zoét és a lány új párját vadászpuskával kivégezte, majd a haldokló lányt megerőszakolta.

Nem bánta meg

V. Dániel Attila azt írta szüleinek, hogy nem bánta meg tettét. A gyógyszerész, miután végzett a szomszédban élő szerelmesekkel, elmenekült a helyszínről. A rendőrség országos körözést adott ki ellene. A gyógyszerész Békés megyébe menekült, ott végzett magával.

A szülők keresték a fiatalokat

Az RTL klub Fókusz című műsorában az áldozat női tagjának édesapja elmondta, hogy nem tudták elérni a fiatalokat, ezután mentek el a lakásukra. „Egy fiatalember engedett be bennünket a lépcsőházba” – mondta a gyászoló édesapa.

Mészárlás történt

Huber László arról beszélt, hogy bementek a lakásba feleségével, ezután sokkot kaptak. „Tamás holtteste a konyhaajtóban volt. A lány pedig a szobában feküdt, le volt takarva, csak a lába látszott ki, ez egy mészárlás volt”.

A szomszéd hívta a rendőrséget

A szülők a borzalmas látványtól szinte tehetetlenek voltak. Az édesapa szerint sírtak és üvöltöttek. Ezután jöttek ki a szomszédok, ő hívták a rendőrséget.

Heteken át leste a párt

V. Dániel Attila pár héttel a gyilkosság előtt szerezte meg a vadászpuskához a fegyvertartási engedélyt, vélhetően azért, hogy leszámoljon a nővel és a vetélytársával. Heteken át leste, figyelte a párt, akikkel végül kíméletlenül végzett.

Megölte várandós feleségét

Ugyancsak a Kékvillogó.hu számolt be arról, hogy 20 év fegyházbüntetésre ítélte első fokon a bíróság azt a férfit, aki két évvel ezelőtt gyermeke szeme láttára ölte meg várandós feleségét szegedi lakásukban. A férfi a bíróságon azt mondta, nem tudja, miért tette ezt a szörnyűséget, de azt tudja, hogy bűnhődnie kell. A Kekvillogo.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: helyszínelés gyilkosság után, illusztráció – Forrás: police.hu