Gyilkosság történt szerdán Szegeden. Egy férfi megölte a feleségét, majd bejelentette a történteket a rendőrségen. Az első információk szerint az elkövető a lakásukban ölte meg a nőt.

Bejelentette a rendőrségen felesége megölését

Megölte feleségét egy szegedi férfi, majd a gyilkosságot szerda este bejelentette a Szegedi Rendőrkapitányságon – közölte a rendőrség oldalán a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság. A Kekvillogo.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

A lakásukban gyilkolt

A közlemény szerint a férfi a lakásukban ölte meg a nőt. A nyomozók vizsgálják az ügy körülményeit, a férfit előállították a megyei rendőr-főkapitányságra.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kivégezte a párt

A Kékvillogó.hu is írt arról, hogy búcsúlevelet hagyott szüleinek az a szegedi gyógyszerész, aki reménytelenül volt szerelmes az egyetemi társába. Mint kiderült: Zoét és a lány új párját vadászpuskával kivégezte, majd a haldokló lányt megerőszakolta.

Nem bánta meg

V. Dániel Attila azt írta szüleinek, hogy nem bánta meg tettét. A gyógyszerész, miután végzett a szomszédban élő szerelmesekkel, elmenekült a helyszínről. A rendőrség országos körözést adott ki ellene. A gyógyszerész Békés megyébe menekült, ott végzett magával.

A szülők keresték a fiatalokat

Az RTL klub Fókusz című műsorában az áldozat női tagjának édesapja elmondta, hogy nem tudták elérni a fiatalokat, ezután mentek el a lakásukra. „Egy fiatalember engedett be bennünket a lépcsőházba” – mondta a gyászoló édesapa.

Mészárlás történt

Huber László arról beszélt, hogy bementek a lakásba feleségével, ezután sokkot kaptak. „Tamás holtteste a konyhaajtóban volt. A lány pedig a szobában feküdt, le volt takarva, csak a lába látszott ki, ez egy mészárlás volt”.

A szomszéd hívta a rendőrséget

A szülők a borzalmas látványtól szinte tehetetlenek voltak. Az édesapa szerint sírtak és üvöltöttek. Ezután jöttek ki a szomszédok, ő hívták a rendőrséget.

Heteken át leste a párt

V. Dániel Attila pár héttel a gyilkosság előtt szerezte meg a vadászpuskához a fegyvertartási engedélyt, vélhetően azért, hogy leszámoljon a nővel és a vetélytársával. Heteken át leste, figyelte a párt, akikkel végül kíméletlenül végzett.

Megölte várandós feleségét

Ugyancsak a Kékvillogó.hu számolt be arról, hogy 20 év fegyházbüntetésre ítélte első fokon a bíróság azt a férfit, aki két évvel ezelőtt gyermeke szeme láttára ölte meg várandós feleségét szegedi lakásukban. A férfi a bíróságon azt mondta, nem tudja, miért tette ezt a szörnyűséget, de azt tudja, hogy bűnhődnie kell. A Kekvillogo.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: helyszínelés gyilkosság után, illusztráció – Forrás: police.hu