Több késszúrással ölte meg várandós feleségét egy szegedi férfi. A gyilkosság tavaly novemberben történt. A lakásban ott volt közös gyerekük is.

Vádemelés

Vádat emeltek az ellen a szegedi férfi ellen, aki 30 késszúrással ölte meg várandós feleségét. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Reggeli gyilkosság

A vádirat szerint a feleségétől válni akaró férfi 2020. november 6. napján, reggel a hálószobában késsel támadt hét hónapos várandós feleségére.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Két késsel támadt rá

A férfi két késsel többször nagy erővel megszúrta, melynek következtében a nő a helyszínen életét vesztette, és a magzat is meghalt. A támadáskor a hálószobában tartózkodott közös kiskorú gyermekük is.

Elment a gyerekkel

A férfi ezt követően a gyermeket felöltöztette, gépkocsiba ültette, majd a helyszínről távozott.

Az anyjához mentek

A férfi az édesanyjához ment, akinek elmondta a történteket. Az asszony értesítette a rendőröket, akik a bejelentést követően rövid időn belül elfogták az elkövetőt az otthonában

Feltételesen sem szabadulhatna

A főügyészség a letartóztatásban lévő férfit különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettével, valamint magzatelhajtás bűntettével vádolja, és életfogytig tartó szabadságvesztés büntetés kiszabását kéri.

A szomszédok aggódnak a kislányért

„Legutóbb Arnold és Gabika a kislányukkal kézen fogva sétált az utcánkban. Körülöttük ugrált a két kutyájuk, Berta és Leó. Semmi előjele nem volt a közelgő tragédiának. Nagyon aggódunk Jázmin sorsa miatt, nem elég, hogy végignézte az édesanyja halálát, most elkerült az otthonából, és nagyon sokáig nem láthatja majd az édesapját” – mondta a szomszéd a Blikknek.

Jázmin a nagymamához kerül

A 3 éves kislány sorsa rendeződni látszik. Nem kerül állami gondozásban, a Békéscsabán élő nagymamája neveli majd.

Ez is érdekelheti