Féltékenységből verte halálra várandós élettársát L. Csaba. A dombrádi férfi a nő több bordáját is eltörte.

A 23 éves L. Csaba féltékenységből ölte meg várandós élettársát, a 24 éves nőt otthonában találták holtan pénteken. 

A férfi ellen országos körözést adtak ki, miután a pénteki brutális gyilkossággal őt gyanúsították, ám a fiatal férfi napokig azon a településen rejtőzködött, ahol gaztettét elkövette, végül Dombrádon fogták el.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nyiregyhazitorvenyszek.birosag.hu most arról számolt be, hogy Csaba és áldozata június 5-én, késő este veszekedni kezdtek a nő új kapcsolata miatt, ami annyira elfajult, hogy a férfi végül ököllel és tenyérrel többször arcon ütötte a várandós kismamát, aki végül elesett és a fejét beverte az ágy sarkába.

Ezután a gyanúsított a vérző fejű nő több bordáját is eltörte, majd magára hagyta a dombrádi lakásban, de előtte értesítette az áldozat egyik ismerősét, aki a helyszínre sietett. Végül ő értesítette a mentőket, azonban a kismamát már nem lehetett megmenteni.

A KEKFENY.com összes cikkét a dombrádi gyilkosságról ide kattintva tudod elérni.

Kiemelt kép: L.Csaba elfogása után – Forrás: police.hu