A paksi nyomozók egy 44 és egy 38 éves bölcskei férfit gyanúsítottak meg kábítószer birtoklása vétség elkövetése miatt.

A rendőrségre érkezett bejelentés szerint egy bölcskei pince előtti területen kábítószergyanús növényeket találtak. Az egyenruhások és a nyomozók a bejelentés helyszínére mentek, ahol egy 38 éves férfit fogtak el, aki éppen takarította ki a pincét – írja a police.hu.

A rendőrök a helyszíni szemle során kábítószer termesztéséhez szükséges felszereléseket – nagy teljesítményű lámpákat, a szellőztető berendezés darabjait, növényi tápanyagokat, tároló edényeket, elvágott villanyvezetéket –, valamint kábítószergyanús zöld növényi maradványokat találtak. Az eszközök és a tároló edényekből kiöntött föld egymásra dobálva a pince hátuljában volt.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A nyomozók a helyszínen elfogott 38 éves bölcskei lakost és a pince bérlőjét, egy 44 éves – szintén helyi – férfit gyanúsítottként hallgatták ki termesztéssel elkövetett kábítószer birtoklás vétség megalapozott gyanúja miatt. Az elkövetők tagadták a bűncselekmény elkövetését.

Az eset körülményeinek vizsgálatát a továbbiakban a Paksi Rendőrkapitányságon folytatják.

Kiemelt kép: A garázs – Forrás: police.hu