A Los Angeles környéki hegyekben túrázott Roy Horan, a karatefilmek sztárja és meditált, amikor életét vesztette.

Túrázni ment

Hétvégén az amerikai filmfővárosnak, Hollywoodnak otthont adó Los Angeles körüli hegyekbe ment túrázni a 71 éves színész -a Variety oldalán. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Egyedül volt

A lapban nem jelentek meg részletek arról, hogyan halt meg a színész, csak annyit tudni, hogy egyedül volt, lehet, hogy leállt a szíve.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Roy Horan meditáció közben

Forrás: Facebook6Roy Horan

Bruce Lee-vel is dolgozott

Roy Horan fiatalon Tajvanba, majd Hongkongba költözött, s már ott filmezett. Később forgatott Bruce Lee-vel és Jackie Channel. Játszott a Halálos játszma 2-ben, A kobrában és a Karate tigris 2-ben is.

Üzletemberből lett színész

Horan 1978-1989 között a Seasonal Film Corporation hongkongi forgalmazásáért, értékesítéséért, marketingéért és nemzetközi gyártásáért volt felelős, abban az időszakban, amikor a vállalat készítette Chan első vígjáték kung-fu slágereit.

Oktatóvideókat is készített

Horan a „The Art of High Impact Kicking” című oktatóvideó-sorozatot is rendezte Hwang technikái alapján. Utolsó színészi szerepe 1987 -ben a „No Retreat, No Surrender 2” volt, amelyet ő is írt és készített.

Meditációt tanított

Horan 1992 óta tanított meditációt. 1999-től akadémiai karriert kezdett, mint a Hongkongi Politechnikai Egyetem Design iskolájának professzora, ahol filmkészítést tanított és segített a Multimédia Innovációs Központ létrehozásában.

Önsegítő könyvek

2011-ben megalapította az Innovea nevű céget, amely innovatív pszichológiai felméréseket tervez és végez, 2018-ban pedig megjelentette a „Szív ébersége” című önsegítő könyvet.

Lánya is színésznő lett

Egyik lánya, Celina Jade színésznő lett: 25 filmben és sorozatban, köztük A zöld íjászban láthattuk eddig. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció