Mint ahogyan azt a KékVillogó is megírta megkéseltek ma reggel egy rendőrt Budapesten, a 4. kerületben.

A 4. kerületben történt az eset, Budapesten

Mint megírtuk egy társasház lépcsőházában hangoskodó férfiről tettek bejelentést 2020. december 24-én 6 óra 37 perckor Budapest 4. kerületéből, a Kassai utcából, számolt be róla a Police.

FRISS: “Az egész családom romokban hever” – Megszólalt a borsodnádasdi Csenge édesanyja, akinek a lányát vízgyűjtő aknába dobta a gyilkosa

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Az egyik kiérkező járőrt szúrta meg a támadó

A bejelentésre kiérkező járőrpár egyik tagját az agresszív férfi egy késsel többször megszúrta, ezért társa életének védelmében a másik rendőr lelőtte a támadót, aki a helyszínen életét vesztette. A megszúrt rendőrt kórházba vitték.

Az ügyészség vizsgálódik

Az ügy körülményeit az ügyészség vizsgálja.

A Kassai utcában történt

Blikk információi szerint egy indiai férfi sikoltozást hallott a Kassai utcában egy panelházban. Arra gondolt, lehet, hogy tűz van az épületben, ezért felhívta a barátnőjét, aki az egyik emeleten lakik, hogy jöjjön le.

EZ IS ÉRDEKELHET: Holtan találtak rá a napokkal ezelőtt eltűnt ceglédi anyakönyvvezetőre

Fotó a helyszínről:

Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Földön fekvő véres ember

A hölgy, mikor leért, egy földön fekvő, véres emberre talált a postaládáknál.

Kritikus állapotban van a megszúrt rendőr

A Blikk úgy tudja, a megszúrt rendőr életveszélyesen megsérült. Kritikus állapotban van, most műtik.

A Blikk helyszínen készült fotóit itt tudod megnézni

Megszólalt az egyik lakó

A Blikk megszólaltatta a társasház egyik lakóját, aki elmondta, a kukucskálón keresztül annyit látott, hogy egy férfi hatalmas késsel a kezében járkál a 6. emeleten, és ordibál.

Többször is megszúrta a támadó a rendőrt

A lap információi szerint a rendőrök kiérzeése után a támadó először arcon, majd combon, ezután pedig kétszer hasba szúrta az egyik járőrt, akinek a társa erre tüzet nyitott, tízszer lőtt, öt golyó találta el a támadót, aki a helyszínen meghalt.

22 hónappal ezelőtt történt utoljára, hogy rendőr személyre lőtt

A BRFK Indexnek küldött tájékoztatása szerint 2019. február 15-én fordult elő utoljára, hogy egy rendőr személyre lőtt Budapesten. Emlékezetes eset volt, melynek a 35 éves Sz. Károly volt a főszereplője.

Korábban is támadtak már rendőrre

Itt a KékVillogón is megírtuk, hogy a 35 éves V. László nyakon szúrt két rendőrt a Gödöllő melletti Erdőkertesen. A férfit korábban a menyasszonya jelentette fel kapcsolati erőszakért. A férfi emiatt volt házi őrizetben, a rendőrök pedig rendszeresen ellenőrizték. Egy válltörés miatt a kórházból vitték haza a rendőrök, amikor hirtelen kést rántott és megszúrta az autóban ülő járőröket. A korábban polgárőrként dolgozó férfi lassan egy éve előzetesben van most ügyvédjén keresztül üzent a börtönből.

Az egyik megszúrt rendőr nő volt

Két rendőrt sebesített meg a késével egy civil autóban még januárban. A házi őrizetben tartott V. László válltörése miatt a váci kórházban töltötte az éjszakát, másnap onnan szállították haza, amikor egy elrejtett, rongyba csavart filézőkést húzott elő és azzal megvágta a mellette helyet foglaló P. K. őrmesternő nyakát, majd megsebezte az elöl ülő sofőr, P. Z. főtörzsőrmester arcát is.

Kórházba vitték a rendőröket

A megkéselt rendőröket stabil állapotban a fővárosi Honvéd Kórházba, az ámokfutót a gödöllői kapitányságra szállították. A Központi Nyomozó Főügyészség hivatalos személy elleni erőszak miatt indított nyomozást.

Kiemelt kép: MTI/Mihádák Zoltán