Holtan találták rá arra ceglédi férfira, aki csütörtökön távozott ismeretlen helyre ceglédi otthonából.

Háziorvoshoz indult

Az 55 éves ceglédi anyakönyvvezetőt már napok óta eltűntként keresték, a hozzátartozói csak annyit tudtak, háziorvoshoz indult.

Nem jelent meg az orvosnál

Ott azonban végül nem jelentkezett, lezárt kerékpárjára pedig a helyi vasútállomáson találtak rá. Kiderült, a férfi az utóbbi időben gyógyszeres kezelésre szorult pszichés betegsége miatt.

Vácon találták meg a holttestét

Az eltűnt férfit Vácon találták meg holtan, bűncselekmény gyanúja nem merült fel az ügyben – mondta el a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a 24.hu megkeresésére.

Veszprémben egy októberben eltűnt fiatalembert találtak meg nemrég

Mint ahogyan azt a KékVillogó is megírta kamasz gyerekek találtak rá egy kisgyerekes családapa holttestére Veszprémben. S. Krisztiánnak még októberben, rejtélyes körülmények között veszett nyoma.

Titokzatos módon veszett nyoma

S. Krisztiánnak még októberben veszett nyoma, a családja pedig azóta a poklok poklát élte át, ugyanis semmit nem tudtak a 24 éves férfiról, írja a Bors.

A rendőrség is kereste

A férfit a család és a barátok mellett a rendőrség is kereste, azonban a család a napokban minden reménynek búcsút mondhatott, ugyanis a Deltahírek megtudta: egy férfi holttestét találták meg egy Veszprém-közeli erdőben, akiről hamarosan kiderült, hogy nem más, mint a fiatal, sokak által keresett édesapa. 

FRISS! Veréssel kényszerített prostitúcióra egy fiatal nőt ez a férfi, többször meg is fenyegette

Egy erdős részen találták meg

A lap úgy tudja, hogy a holttestre egy hiparmarket mögötti erdős részen bukkantak rá tizenéves kamaszok, a riadt fiatalok pedig azonnal értesítették a rendőrséget.

Szörnyű állapotban volt a holttest

Mint írják a holttest szörnyű állapotban volt, a rendőrség éppen ezért kezdetben azt sem tudta, hogy felmerülhet-e az idegenkezűség gyanúja. A vizsgálatok később azt mutatták: nem történt bűncselekmény.

Sokkot kaptak az ismerősök

Krisztián vagy ahogy a becenevén hívták, Bubu nagyon jó ember volt. Az ismerősök egyszerűen el sem tudják képzelni, hogy mi történhetett vele, mondta a lapnak az elhunyt férfi egyik ismerőse.

Két gyermeke volt

Hozzátették, hogy a férfinak két gyereke is van, egy kislány és egy kisfiú, akiket nagyon szeretett. 

Nem tudják elhinni, hogy öngyilkos lett

– Hallottuk, hogy nem történt bűncselekmény, de egyszerűen nem értjük, hogy miért dobta vol­na el magától az életét, na­gyon szerette a gyerekeit. Nem tudjuk elhinni, hogy öngyilkosságot követett volna el, és magára hagyta volna a kicsiket. Úgy gondoljuk, hogy itt csakis egy szörnyű és végzetes baleset történhetett – szögezték le a szomorú ismerősök. A rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja tovább az ügyet.

Kiemelt kép: Illusztráció