Kamasz gyerekek találtak rá egy kisgyerekes családapa holttestére Veszprémben. S. Krisztiánnak még októberben, rejtélyes körülmények között veszett nyoma.

Titokzatos módon veszett nyoma

S. Krisztiánnak még októberben veszett nyoma, a családja pedig azóta a poklok poklát élte át, ugyanis semmit nem tudtak a 24 éves férfiról, írja a Bors.

A rendőrség is kereste

A férfit a család és a barátok mellett a rendőrség is kereste, azonban a család a napokban minden reménynek búcsút mondhatott, ugyanis a Deltahírek megtudta: egy férfi holttestét találták meg egy Veszprém-közeli erdőben, akiről hamarosan kiderült, hogy nem más, mint a fiatal, sokak által keresett édesapa. 

FRISS! Veréssel kényszerített prostitúcióra egy fiatal nőt ez a férfi, többször meg is fenyegette

Egy erdős részen találták meg

A lap úgy tudja, hogy a holttestre egy hiparmarket mögötti erdős részen bukkantak rá tizenéves kamaszok, a riadt fiatalok pedig azonnal értesítették a rendőrséget.

Szörnyű állapotban volt a holttest

Mint írják a holttest szörnyű állapotban volt, a rendőrség éppen ezért kezdetben azt sem tudta, hogy felmerülhet-e az idegenkezűség gyanúja. A vizsgálatok később azt mutatták: nem történt bűncselekmény.

Sokkot kaptak az ismerősök

Krisztián vagy ahogy a becenevén hívták, Bubu nagyon jó ember volt. Az ismerősök egyszerűen el sem tudják képzelni, hogy mi történhetett vele, mondta a lapnak az elhunyt férfi egyik ismerőse.

Két gyermeke volt

Hozzátették, hogy a férfinak két gyereke is van, egy kislány és egy kisfiú, akiket nagyon szeretett. 

Nem tudják elhinni, hogy öngyilkos lett

– Hallottuk, hogy nem történt bűncselekmény, de egyszerűen nem értjük, hogy miért dobta vol­na el magától az életét, na­gyon szerette a gyerekeit. Nem tudjuk elhinni, hogy öngyilkosságot követett volna el, és magára hagyta volna a kicsiket. Úgy gondoljuk, hogy itt csakis egy szörnyű és végzetes baleset történhetett – szögezték le a szomorú ismerősök. A rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja tovább az ügyet.

Kiemelt kép: Illusztráció