Őrizetbe vettek egy 35 éves dömsödi férfit, aki késsel fenyegette egy ismerősét.

Garázdaság

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 35 éves dömsödi lakos ellen. A Kekvillogo.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Szóváltás

A férfi 2021. július 1-jén 12 óra körül Drégelypalánk belterületén az egyik üzlet előtt szóváltásba keveredett fiatalkorú ismerősével. A gyanúsított a fiút nyakánál fogva nekitolta az épület falának, majd egy zsebkést vett elő és azzal megfenyegette. A sértett a bántalmazás során az elsődleges orvosi vélemény alapján könnyű sérülést szenvedett, írja a police.hu.

Fotó a helyszínről:

Fotó: police.hu

Őrizetbe vették

A 35 éves dömsödi lakost a rendőrök a bejelentést követően elfogták, a rendőrkapitányság épületébe előállították, kihallgatták és őrizetbe vették.

Pest megyében egy férfi késsel fenyegetve rabolt ki egy üzletet

Amint arról a Kékvillogó is hírt adott nem jutott messzire az a 16. kerületi rabló, aki egy csemegüzletet rabolt ki késsel. A zsaruk már a kijáratnál lekapcsolták.

Késsel fenyegetőzve

Egy 16. kerületi csemegeüzlet eladójától késsel fenyegetve vitte el a bevételt és egy mobiltelefont egy fiatal 2021. június 30-án 18 óra körül. Az eladó nem sérült meg. 

El akart futni

A férfi az üzletből kilépve el akart futni, de elesett, a járókelők pedig visszatartották, és átadták őt a perceken belül kiérkező járőröknek.

Kattant a bilincs

A rendőrök megbilincselték, és a Budapesti Rendőr-főkapitányság 16. Kerületi Rendőrkapitányágra állították elő J. Martint. A rabláshoz használt kést megtalálták és lefoglalták. Az ellopott pénzt és mobiltelefont a sértett visszakapta.

Fél évvel korábban is kirabolta

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a fiatal napra pontosan fél évvel korábban is kirabolta ugyanezt a boltot; akkor is kés volt nála.

Őrizetbe vették

A nyomozók a 21 éves férfit 2 rendbeli rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.​ A Kekvillogo.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Pixabay