Lezuhant egy kisrepülő szombat délután Apostagnál. A pilótát megsérült, a mentők kórházba vitték.

Lezuhant egy kisrepülő

Lezuhant egy vitorlázó kisrepülő a Bács-Kiskun megyei Apostag külterületén, egy mezőgazdasági területre. A rendőrség azt írja, eddig tisztázatlan körülmények közt történt a baleset. A Kekvillogo.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Megsérült a pilóta

A baleset következtében a repülőt vezető 56 éves férfi megsérült, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték. A rendőrség a baleset körülményeit vizsgálja.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Itt történt a baleset

Törökszentmiklósi baleset

Május elején Törökszentmiklósnál, zuhant le egy kisrepülőgép, akkor két ember beszorult a járműbe. A balesetben egy férfi életveszélyesen, egy másik pedig súlyosan megsérült. 

Felszállás után zuhant le

A kisrepülőgép Surjány városrésznél szállt fel, nem sokkal azt követően zuhant le.

Ketten utaztak a gépen

A gépben egy 58 éves törökszentmiklósi és egy 50 éves szolnoki férfi utazott, akik a földbe csapódás következtében súlyosan megsérültek.

Mentőhelikopter is érkezett

Forrás: MTI

Eljárás indult

Az ügyben a törökszentmiklósi rendőrkapitányság a légi közlekedés veszélyeztetése miatt indít eljárást.  A Kekvillogo.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: a törökszentmiklósi baleset felvétele – Forrás: MTI