Hazafelé tartó, fiatal nőre támadt Budapesten, a Csepel-szigeten egy férfi. A szigetszentmiklósi nyomozók egy csepeli tartózkodási helyű, román férfit gyanúsítanak szexuális erőszak kísérletével, akit az eset után 5 nappal fogtak el.

Leszólította az utcán

Munkából gyalogolt otthonába egy 19 éves lány 2022. január 27-én kora este, amikor egy ismeretlen hátulról leszólította. A férfi ismerkedni akart, a lány nem.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A bokorba húzta a nőt

A férfi erős volt, a lány nem. Az idegen megragadta a lány vállát és egy út menti, néptelen, bokros területre tolta, majd egyértelmű szándékkal lenyomta a földre.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Egy autó miatt eleresztette a lányt

Egyik kezével lehúzta hason fekvő áldozata nadrágját és alsóneműjét, a másikkal befogta a száját. A kiszolgáltatott lánynak többször sikerült segítségért kiáltania, amikor támadója keze lecsúszott a szájáról, ám valószínűbb, hogy egy közelben elhaladó kocsi miatt állt le a férfi.

Egy autós segített

Majd felmarkolta a lány telefonját, majd futásnak eredt. Az áldozat összeszedte magát és a közeli úton haladókat leintve próbált segítséget kérni: egy autós és két motoros is elhajtott mellette, egy kocsijával arra járó nő fékezett és a rémült, zokogó lányt hazavitte. Ezután értesítették a rendőrséget.

Keresték az elkövetőt

A támadó utáni hajsza több fronton indult meg. A gyér forgalmú környéken minél több tanút fel kellett kutatni, a támadó lehetséges menekülési útvonalát végig kellett talpalni, minden apró, elsőre talán használhatatlannak tűnő adat számított.

El akarta adni a telefont

A rendőröknek volt személyleírásuk, voltak információk, öt napon keresztül mentek utána, mígnem beesett egy hívás, hogy az áldozattól elvitt mobiltelefonhoz hasonlótól akartak nem sokkal korábban egy csepeli üzletben megszabadulni.

Lakásán találták meg a férfit

A nyomozók 2022. február 1-jén délután csapatostul érkeztek a feltételezett elkövető házába.  A bűncselekménnyel összefüggésbe hozható, 19 éves román állampolgárt elfogták, előállították. Ágyában, a párna alá rejtve megtalálták az áldozat mobiltelefonját.

Analfabéta volt a férfi

Az írni-olvasni nem tudó, segédmunkásként dolgozó férfi tagadta a terhére rótt bűncselekmény elkövetését, a gyanúsítás ellen panaszt tett. Állítása szerint egy közeli üzletbe tartott, amikor összetalálkozott egy „kapucnis, lajbit viselő, kigyúrt csávó”-val, tőle vásárolta a mobiltelefont, senkit nem bántott.

Kezdeményezték a letartóztatását

Az őrizetbe vett K. Lóránddal szemben szexuális erőszak bűntette kísérletének és kifosztás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya, egyben kezdeményezték letartóztatását. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A férfi elfogása után a rendőrség ezt a videót tette közé

Kiemelt kép: az elfogott férfi – Forrás: police.hu