Újabb tárgyalási nappal folytatódott VV Fanni, vagyis Novozánszki Fanni ügye a Fővárosi Törvényszéken, ahol gyilkosság miatt indult büntetőeljárás. Több tanút is meghallgattak, és ismertették a bűnösségét el nem ismerő B. László vádlottra vonatkozó személyiségelemzés részleteit is. Elképesztő dolgok hangzottak el a tárgyaláson.

Nem voltak alaposak a nyomozók

A tárgyaláson két fontos szálat is elvarrt a bíró. Az egyik, hogy VV Fanni eltűnése után valaki e-mailt küldött a fiókjából. A szakértők nem tudták megmondani ki és miért aktíválta a fiókot, a bíró megrótta a rendőröket, hogy nem alaposan jártak utána az esetnek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Bánja az egészet

A másik vonal, amit nem vizsgálnak tovább a fodrász, aki azt állította, hogy Fanni az eltűnése után járt nála. A hölgy írásban adta be a vallomását, ebben az állt, hogy rávették arra, mondja azt, hogy nála járt Fanni, de már nagyon bánja az egészet.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Internetes keresés

Ezt követően a bíró részletesen ismertette, hogy a VV Fanni meggyilkolásával vádolt férfi, B. László mire keresett rá Fanni eltűnése előtt az interneten. Ilyen keresés volt a bódítószerek, vízi halott kifejezésekre is. Erről azt monda a vádlott, véletlen csupán az egybeesés.

Kiadatás

A férfi azt is megkereste az interneten, melyik országokból nincs kiadatás Magyarországnak. Az egyik ilyen országban, Belize-ben még szállást is akart foglalni egy főre, a Booking.com-on nézegette a lehetőségeket. B. László szerint pusztán arról volt szó, hogy érdekelte az ország, valójában nem akart odamenni.

Buszűkült férfi

A tárgyaláson a bíró felolvasott egy olyan szakvéleményt, személyiségelemzést, amely a vádlottról szólt. Ez alapján a B. László aktív, lendületes, határozott életvezetésű ember, de kifejezetten beszűkült, indulatvezérelt személynek tűnik. Mint a szakértő fogalmazott, alkalmazkodási, beilleszkedési zavar jeleit mutatja, indulat és agressziókezelése nem megfelelő – írja a Telex.

A vádlott hallgat

Az elemzés markáns erotikus deviációt (elhajlást) is mutatott a férfi esetében, ami feltételezheti az adott cselekmény erotikus motivációját. Elhallgatott információk a háttérben egyértelműen észlelhetők – hangzott el. A tárgyaláson megkérdezte a bíró a vádlottat, hogy szeretne-e erre reagálni, de ő nem akart.

Láttak egy olyan autót

Ismertették azt is, hogy egy az 51-es főúton, Szalkszentmárton közelében, ahol vélelmezhetően a Dunába dobták Fanni testét a térfigyelő kamera rögzítette, ahogy egy Citroen Cactus, tehát egy olyan autó, amit B. László bérelt Fanni eltűnésének napjaiban, oda és vissza is elhajt az érintett útszakaszon, de a felvételen nem látszik az autó rendszáma. B. László szerint az nem az általa bérelt autó volt.

Húst vásárolt

A bíró azt is megjegyezte, hogy a kocsit a férfinek a lány eltűnésének napján kellett volna visszavinnie a kölcsönzőbe, de nem vitte vissza aznap, csak másnap. Egy tisztítóba is elvitte az autót, ahol a belsejét is kitisztították, a csomagtartóban furcsa, vérszerű foltot találtak. B. László szerint húst vásárolt, annak a leve folyhatott ki.

Sok tartozása volt a férfinak

A bíróság vizsgálta azt is, lehet-e vagyoni haszonszerzés az indítékok között, tehát megnézték, milyen anyagi helyzetben volt B. László és Fanni. A férfi több számláján is tartozásokat halmozott fel.

Fanni könyvelést vezetett

Később Fanni naplójából idézett a bíró, az örömlányként pénzt kereső Fanni ugyanis viszonylag precízen vezette, mennyi volt a jövedelme. A kuncsaftjainak keresztneve mellett egy összeget is mindig feltűntetett, ahol nem tudta pontosan az adott férfi nevét, ott annyit írt: „csávó”.

Napi 300 ezer forint

Napi 100-200 ezer forintot keresett, volt, hogy 300-at is. Egy hónap alatt több mint kétmillió forint bevétele volt. Fanni a naplójában gyakran arról írt, „köszöni a teremtőnek”, hogy van munkája, bevétele, időnként még több kuncsaftot is kért magának.

Áprilisban lehet ítélet

VV Fanni büntetőügyben március második felében lesznek a perbeszédek, és várhatóan április második felében lesz ítélethirdetés. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: VV Fanni