Balesetben meghalt egy 14 éves lány Jánoshalma térségében péntek reggel – közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.

Árokba hajtott az autós

A rendőrségi tájékoztatás szerint az 5312-es számú út 32-es kilométerénél egy autós eddig ismeretlen okból letért az útról, majd árokba borult. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fának csapódott

Az autó a jobb oldali árokba hajtott le, ahol egy fának csapódott és a fa teljesen felszakította a gépkocsi tetejét. 

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A sofőrt kórházba szállították

A baleset Kéleshalom és Jánoshalma között történt, az autóban ketten utaztak. A gépkocsit vezető 19 éves fiú könnyebben sérült, őt kórházba szállították.

Meghalt a 14 éves lány

A járműben utazó 14 éves lányt a mentő megpróbálták újraéleszteni, de sajnos a szakszerű ellátás ellenére a helyszínen meghalt.

Ebben az autóban utaztak a fiatalok

Forrás: MTI/Donka Ferenc

Vért is vitt a mentőhelikopter

A helyszínre 3 mentőautó is érkezett. A mentőhelikopter vért is vitt magával a helyszínre a fiatal lánynak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Vizsgálódik a rendőrség

A helyszínelés teljes útzár mellett zajlott. A baleset környülményeit vizsgálja a rendőrség.

Itt történt a baleset

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: MTI/Donka Ferenc