Féltékenységből rontott neki egy éles tárggyal volt élettársának egy férfi Zala megyében, képtelen volt feldolgozni, hogy a nő egy másik férfival jött össze.

Megromlott a viszony

A vád szerint a Zala megyei településen élő férfi 2016-ban párkapcsolatot létesített fiatalkori barátjával, aki idővel élettársa lett. 2020-ra viszonyuk megromlott, mert a nő egy másik férfival létesített kapcsolatot. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nem tudta felfdolgozni

A férfi ezt a helyzetet érzelmileg nem tudta feldolgozni, hónapokon át igyekezett kapcsolatot helyreállítani, ám a nő erre nem volt nyitott.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Meglátta őket

A vád szerint 2021. július 15-én éjszaka a vádlott volt élettársa házához ment, ahol meglátta új barátjának gépkocsiját. Haraggá alakuló elkeseredettségében hazament, egy éles tárgyat vett magához, majd éjfél után visszatért a nő házához.

Dulalkodni kezdtek

A ház bejárati ajtaját berúgva a hálószobába rontott, ahol volt élettársának barátjával dulakodni kezdett, eközben többször meg is sebesítette.

A nő után indult

Ezután a szomszéd házba menekülő nő után indult, akit többször megütött és megöléssel fenyegetett. A sértettek végül a vádlottat együttes erővel – az időközben értesített rendőrök helyszínre érkezéséig – a földre szorították.

Mehet a börtönbe

Az elsőfokú bíróság a vádlottat – a váddal egyezően – több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntettének kísérlete miatt mondta ki bűnösnek, és 17 év fegyház büntetésre ítélte.

Fellebbeztek

Az elsőfokú ítélet ellen a védelem enyhítés iránt fellebbezett. A Pécsi Fellebbviteli Főügyészség a másodfokú eljárásban az elsőfokú bíróság ítéletének helybenhagyását indítványozta. Az eljárás a Pécsi Ítélőtábla előtt folytatódik, közölte honlapján az ügyészség. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ez is érdekelhet:

Órákon át vallatta és bántalmazta az élettársát egy férfi Pest megyében

Kiemelt kép: Illusztráció