Borzalmas dolgokat művelt az élettársával egy Pest megyei férfi. A nőt életveszélyesen megsebesítette, tettéért elsőfokon 9 évet kapott.

9 év

Az ügyészség közleményéből kiderül, hogy a Budapest Környéki Törvényszék a férfit életveszélyt okozó testi sértés, valamint személyi szabadság megsértésének bűntette miatt 9 év börtönbüntetésre, valamint közügyektől eltiltásra ítélte azzal, hogy feltételes szabadságra nem bocsátható. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Már többször elköltözött a nő

Az ítélet szerint az elkövető élettársa kapcsolatuk során már többször elköltözött nagykőrösi otthonukból. Legutoljára 2021 januárjában a nő több hétre elutazott, majd onnan január 28-án visszatért élettársához, aki este a lakásajtót magukra zárta és bántalmazta.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Ütötte-verte

Egy kalapáccsal ütötte és vallatta, hogy kivel csalta meg távolléte során, majd megfosztotta ruháitól, térdelő helyzetbe kényszerítette és egy éles tárggyal megsebesítette többször is.

Négy órán át

A férfi mintegy négy órán keresztül vallatta az élettársát, miközben válogatott módon bántalmazta, derül ki az ügyészség közléséből.

Csak később hívott segítséget

A férfi az életveszélyes sérülésekhez csak január 30-án kért orvosi segítséget, a nő erre képtelen volt, mivel bántalmazója a mobiltelefonját is elvette.

Fellebbeztek

Az elsőfokú ítélet ellen a brutális fellépésű férfi és védője vitatva a személyi szabadság megsértése elkövetését, részfelmentésért és a büntetés enyhítéséért fellebbeztek.

Másodfokon

A Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség a jogi indokolás kiegészítésével az elsőfokú ítélet helyben hagyását kezdeményezte a Fővárosi Ítélőtáblánál. Az elkövető letartóztatásban várja a másodfokú eljárás befejezését. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ez is érdekelhet:

Kiderült, ők olthatták ki a 80 éves bácsi életét Budapesten: egy parkolóban csapott le rájuk a TEK – videó

Kiemelt kép: Illusztráció